p.e.t.e Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Wygląda na zjazd do Niederau, trasą 15. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Jaki to ośrodek i z ktorej jego części zrobione zdjęcie? W tle znana gora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Wygląda mi to na Pec. W tle Śnieżka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Bardzo dobrze. Zdjęcie z Hnedego vrchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 co to za góra? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Kitzbühler Horn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Ta góra nazywa się...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 kiedyś stało coś takiego na Czarnej Górze w Siennej ale dawno tam nie byłem i nie wiem czy jeszcze stoi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 17 minut temu, Jeeb napisał: kiedyś stało coś takiego na Czarnej Górze w Siennej ale dawno tam nie byłem i nie wiem czy jeszcze stoi Stoi, ale to nie te góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 I nie Karkonosze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Czy to Koziarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Przypomina Mogielnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 10 minut temu, tanova napisał: Czy to Koziarz? Ciepło, ciepło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 4 minuty temu, Annaa napisał: Ciepło, ciepło... Radziejowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 1 minutę temu, tanova napisał: Radziejowa W grudniu 2019 postawili nową, mocniejsza konstrukcja stalowo drewniana, żywot starej wieży dokończył grzyb. https://www.lasy.gov.pl/pl/informacje/aktualnosci/na-szczycie-radziejowej-stanela-nowa-wieza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 (edytowane) 3 minuty temu, pawelb91 napisał: W grudniu 2019 postawili nową, mocniejsza konstrukcja stalowo drewniana, żywot starej wieży dokończył grzyb. https://www.lasy.gov.pl/pl/informacje/aktualnosci/na-szczycie-radziejowej-stanela-nowa-wieza W 2017 roku stara wieża wyglądała jeszcze przyzwoicie. Edytowane 3 Kwiecień 2020 przez Annaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Kiedyś byłam tam, jakoś niedługo po pożarze schroniska na Przehybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Wracamy na narty. Co to za trasa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Słynna Canalone Miramonti - 3 Tre w Madonnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 4 minuty temu, pawelb91 napisał: Słynna Canalone Miramonti - 3 Tre w Madonnie Chyba za łatwe było. @pawelb91 - rozbiłeś bank 🤩. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 To teraz ja wrzucę, stacja bardziej z tych lokalnych niż alpejskich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Cieniawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Annaa napisał: Cieniawa Bingo Moja pierwsza stacja narciarska, wtedy jeszcze nie było górnego odcinka (skąd zrobiłem zdjęcie), oraz orczyk był stary po drugiej stronie stoku. To zdjęcie z lutego 2015, powrót po latach do mojej "kolebki". Bardzo pozytywne wrażenie ze zmian które tam zaszły. Odszukałem na szybko zdjęcia z moich początków tam. 2003 rok. Narty Polsport 170 cm (mamy), buty 5 numerów za duże pożyczone od kolegi brata. Edytowane 3 Kwiecień 2020 przez pawelb91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 3 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Janek @Jeeb śpisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 A to gdzie ? Aniu nie podpowiadaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi