Jeeb Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 1 godzinę temu, grimson napisał: rok temu tak naśnieżali, że otworzyli się z max 25cm białego. i wytrzymali 2 tygodnie kręcenia. w tym roku deklarują 20-80cm, do tego idą mocne mrozy. włączą na bank armatki planują kręcić do 01.03.2026. ile masz km od domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń Start 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń (edytowane) Uczciwie pojezdzone na Górze Kamieńsk. Na miejscu plus 2 st, parking prawie pełen. Dużo aut z Łodzi oraz okolic, plus kilka sztuk z Czestochowy. Oraz parę blach z Wawy. Na dole wszystko otwarte: restauracja, wypożyczalnie, szkoła narciarska. Warun: na górze miękki śnieg i odsypy, pod spodem twardo. Kolejki: do kanapy na bieżąco, max stałem 2 min. Do orczyka na bieżąco. Gora Kamieńsk przygotowuje także prawa stronę stoku, patrząc z kanapy. Stoją tam armatki oraz pryzmy śniegu. Dzis było na spokojnie, pojezdzone z elementami doskonalenia jazdy na wprost. Góra bardziej stroma, środek i dół już niebieski. Śnieg na wyplaszczeniach hamujący. Jutro wejdzie film na YT. W kolejnym tyg idą 2 cyfrowe mrozy, jak dobrze pójdzie wyciągnę R30. Dziś używane były miękkie Kastle. Sports Tracker wypluł w totalu 22.8km, czas 2 godz 4 min, v max 63.4km/godz. Edytowane 15 Styczeń przez grimson 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 3 godziny temu, Jeeb napisał: ile masz km od domu ? z pracy 12 min autem. z domu 1 godz 45 min. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 5 godzin temu, grimson napisał: planują kręcić do 01.03.2026. Raczej 1 kwietnia 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń (edytowane) 8 godzin temu, grimson napisał: Uczciwie pojezdzone na Górze Kamieńsk. Na miejscu plus 2 st, parking prawie pełen. Dużo aut z Łodzi oraz okolic, plus kilka sztuk z Czestochowy. Oraz parę blach z Wawy. Na dole wszystko otwarte: restauracja, wypożyczalnie, szkoła narciarska. Warun: na górze miękki śnieg i odsypy, pod spodem twardo. Kolejki: do kanapy na bieżąco, max stałem 2 min. Do orczyka na bieżąco. Gora Kamieńsk przygotowuje także prawa stronę stoku, patrząc z kanapy. Stoją tam armatki oraz pryzmy śniegu. Dzis było na spokojnie, pojezdzone z elementami doskonalenia jazdy na wprost. Góra bardziej stroma, środek i dół już niebieski. Śnieg na wyplaszczeniach hamujący. Jutro wejdzie film na YT. W kolejnym tyg idą 2 cyfrowe mrozy, jak dobrze pójdzie wyciągnę R30. Dziś używane były miękkie Kastle. Sports Tracker wypluł w totalu 22.8km, czas 2 godz 4 min, v max 63.4km/godz. Tak to wychodzi obrót około 8 min. U mnie podobnie. Chyba nowa strona https://gorakamiensk.pl Edytowane 16 Styczeń przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2 godziny temu, sstar napisał: Tak to wychodzi obrót około 8 min. U mnie podobnie. Chyba nowa strona https://gorakamiensk.pl w dół ok 1 min, w górę 7 min. kanapa na GK jedzie z podobną prędkością jak Żmija na CG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 5 minut temu, grimson napisał: w dół ok 1 min, w górę 7 min. kanapa na GK jedzie z podobną prędkością jak Żmija na CG. to 4,5 km/h czyli jak byś trochę szybciej szedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 1 godzinę temu, Jeeb napisał: to 4,5 km/h czyli jak byś trochę szybciej szedł te 4,5km/godz to czyste szaleństwo i śmierć w oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Powtórka z rozrywki tylko inna rozrywka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 35 minut temu, sstar napisał: Powtórka z rozrywki tylko inna rozrywka Podziwiam, bo nie ratrakowali od wczoraj z racji pogody. wbije na nocne jazdy wtorek oraz czwartek w kolejnym tyg, taki mam plan. jak zmrozi, to będzie beton pod nartą i loooogien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 3 godziny temu, grimson napisał: Podziwiam, bo nie ratrakowali od wczoraj z racji pogody. wbije na nocne jazdy wtorek oraz czwartek w kolejnym tyg, taki mam plan. jak zmrozi, to będzie beton pod nartą i loooogien. No właśnie. Z rana jeździło się przy lesie gdzie mniej zmrożonych kolein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 4 godziny temu, grimson napisał: Podziwiam, bo nie ratrakowali od wczoraj z racji pogody. wbije na nocne jazdy wtorek oraz czwartek w kolejnym tyg, taki mam plan. jak zmrozi, to będzie beton pod nartą i loooogien. Dla mnie to nawet lepiej bo po godzince musiałem zrobić przerwę więc nie szkoda było sztruksu. Po przerwie głównie po lodowej płycie lekkiej rynnie bliżej wyciągu całkiem fajnie bo po zadanej trasie się jeździło, choć ciął jakiś przecinak na wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń Wchodzi film z wczorajszych nocnych jazd. Są elementy doskonalenia jazdy na wprost: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń Ludzi jak mrówków: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Jeszcze wincyj mrówków: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń GK kusi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń No i cyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Statsy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń Uczciwie pojedzone na GK. Poczatek jazd: na parkingu -1st C, parking pełen. Jak się rozpakowałem z kolegą, to na ON przyjechało na bombach pogotowie oraz policja, pewnie była dobra kraksa na stoku. Mimo dużej ilości aut na parkingu, kolejek do orczyka brak. Do kanapy max czekania 2 min. Warun: idealny pod GS, bo górny, bardziej stromy odcinek to mocny beton. Gdzie moje miękkie Kastle średnio sobie radziły. Potem bardziej miękki środek stoku, dół także betonowy. Także mix. Jak kończyliśmy jazdę, to na parkingu -4st C i idzie temp w dół, prognozują dziś w nocy w okolicach -10. Dzis było wolno, bo jeździłem z kolegą. Jak dobrze pójdzie, wbije jeszcze w tym tyg na nocne w czwartek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń Star…t 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 40 minut temu, sstar napisał: Star…t te Dynastary to GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2 godziny temu, grimson napisał: te Dynastary to GS? https://www.skionline.pl/sprzet/narty,13-14,dynastar,course-world-cup-r20-racing,6576.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2 godziny temu, grimson napisał: te Dynastary to GS? Takie wykastrowane - w sam raz dla mnie - master GS - to samo co Rossi. Mam takich trzy pary w różnych długościach. Ćwiczyłem śmig wzdłuż siatki po odsypach i muldach. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 13 minut temu, sstar napisał: Takie wykastrowane - w sam raz dla mnie - master GS - to samo co Rossi. Mam takich trzy pary w różnych długościach. Ćwiczyłem śmig wzdłuż siatki po odsypach i muldach. Jak warun z samego rana, mocno twardo pod nartą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi