mario33 Napisano 4 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 (edytowane) Byłem ostatnio dobierać nowe buty. Przy tej okazji wyciągnąłem swoje obecne i okazało się, że w miejscu łączenia skorupy, na podbiciu jednego buta, tak dziwnie odkształcił się plastik. Diagnoza - niestaranne zapinanie buta, jakkolwiek dziwna to chyba prawdziwa. Nie miałem w planach wyrzucania tych butów, bo są dobrej jakości i w dobrym stanie. Czy da się może takie coś jakoś zregenerować ? Wrzucam fotki. Edytowane 4 Styczeń 2022 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 Ja bym spróbował podgrzać punktowo i uformować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 14 godzin temu, mario33 napisał: Byłem ostatnio dobierać nowe buty. Przy tej okazji wyciągnąłem swoje obecne i okazało się, że w miejscu łączenia skorupy, na podbiciu jednego buta, tak dziwnie odkształcił się plastik. Diagnoza - niestaranne zapinanie buta, jakkolwiek dziwna to chyba prawdziwa. Nie miałem w planach wyrzucania tych butów, bo są dobrej jakości i w dobrym stanie. Czy da się może takie coś jakoś zregenerować ? Wrzucam fotki. Oczywiście. W dobrym serwisie zrobią Ci to na poczekaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 20 godzin temu, mario33 napisał: Czy da się może takie coś jakoś zregenerować ? Suszarka powinna dać rade ...tylko botka wyciągnij i coś popodkładaj żeby niepotrzebnie nie grzać czego nie trzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajet24 Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 20 godzin temu, mario33 napisał: Byłem ostatnio dobierać nowe buty. Przy tej okazji wyciągnąłem swoje obecne i okazało się, że w miejscu łączenia skorupy, na podbiciu jednego buta, tak dziwnie odkształcił się plastik. Diagnoza - niestaranne zapinanie buta, jakkolwiek dziwna to chyba prawdziwa. Nie miałem w planach wyrzucania tych butów, bo są dobrej jakości i w dobrym stanie. Czy da się może takie coś jakoś zregenerować ? Wrzucam fotki. Miałem bardzo podobna sytuację, uwierało bardzo przy jeździe. Tak jak @JC napisał - szybko i sprawnie w serwisie. (gdzieś za granicą na pewno to było, ale konkretnie nie powiem, podejrzewam że każdy ogarnie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 5 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2022 No i jest jeszcze opalarka. Ale serwis jest pewniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 W dniu 5.01.2022 o 11:29, JC napisał: Oczywiście. W dobrym serwisie zrobią Ci to na poczekaniu. Potwierdzam. Zrobili od ręki. Prosili, żeby chwile nie używać, najlepiej dopiero na drugi dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi