gabrik Napisano 13 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2023 Jak w tytule, Salomon S/RACE 12 GS, wiązania X12, narta z sezonu 22/23. Długość 180 cm, stan bardzo dobry +. Super deski, ja muszę jeszcze do takich "dorosnąć". Preferuje odbiór osobisty, ale jak będzie trzeba zorganizuję wysyłkę . 2250 zł - do środy wystawiam tylko na forum. 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 13 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2023 Co za pajac na giełdzie minusy daje ... Więcej słów mi na chwilę obecną brak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2023 10 godzin temu, Sławek Nikt napisał: Co za pajac na giełdzie minusy daje ... Więcej słów mi na chwilę obecną brak. Może mu się cena nie podoba i chce obniżkę? 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 7 Luty 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2024 Nieaktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi