grimson Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 10 godzin temu, Jeeb napisał: odkopujesz temat - jesteś tam teraz ? Nie, odpaliłem aplikację dla VdS i rzuciłem okiem na statystyki czynnych tam tras. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 13 godzin temu, Jeeb napisał: odkopujesz temat - jesteś tam teraz ? a Ty? Piszesz w tym wątku więc pewno jesteś. Idąc tropem Twojej pokręconej logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 11 godzin temu, grimson napisał: Nie, odpaliłem aplikację dla VdS i rzuciłem okiem na statystyki czynnych tam tras. chyba nie planujesz w przyszłym sezonie znowu tam jechać ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 3 godziny temu, Jeeb napisał: chyba nie planujesz w przyszłym sezonie znowu tam jechać ? w 01.2025 zwiedziłem z 30% wszystkich tras, zostało 70% do sprawdzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 13 godzin temu, Jeeb napisał: chyba nie planujesz w przyszłym sezonie znowu tam jechać ? Ja chyba planuję - 3 albo 4 raz z rzędu w grudniu 🙃 bo "freeski" ze spankiem na stoku opłaca się jak nigdzie. Dzięki temu wyjazdowi spokojnie przeczekujemy armagedon bezśnieżno-ludziowy w Beskidach w terminie BN-Sylwester - jakoś nas nie ciągnie do pchania się w mrowisko potem można znowu na spokojnie coś w styczniu przedsięwziąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 5 godzin temu, zając napisał: Ja chyba planuję - 3 albo 4 raz z rzędu w grudniu 🙃 bo "freeski" ze spankiem na stoku opłaca się jak nigdzie. Dzięki temu wyjazdowi spokojnie przeczekujemy armagedon bezśnieżno-ludziowy w Beskidach w terminie BN-Sylwester - jakoś nas nie ciągnie do pchania się w mrowisko potem można znowu na spokojnie coś w styczniu przedsięwziąć. Źle robicie. Jan to wie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvillek Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień Poleci ktoś dobry cenowo obiekt freeski w grudniowym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Sprawdzam obecnie w necie ceny noclegów w Madonnie, na tydzień na nartach w II połowie lutego 2026. Wszystkie hotele to +10 tys zł, jak pojawiają się apartamenty w cenie 7 tys, to wyglądają jak centra dla opalonych inżynierów z Afryki. Więc na razie skłaniam się do ponownego noclegu w Folgaridzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 42 minuty temu, grimson napisał: +10 tys z jak z wyżywieniem HB to całkiem niezła cena - to akurat najwyższy sezon Mnie w tygodniu karnawałowym udało się jeszcze wyrwać fajny hotelik ski in/ski out ze śniadaniem za 1300 CHF na 3 osoby https://www.skiresort.de/skigebiet/meiringen-hasliberg/pistenplan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi