Arek1982 Napisano 15 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2024 Czy już teraz, w internecie mogę zobaczyć kolekcję sprzętu na sezon 24/25. Przede wszystkim insertują mnie kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2024 53 minuty temu, Arek1982 napisał: Czy już teraz, w internecie mogę zobaczyć kolekcję sprzętu na sezon 24/25. Przede wszystkim insertują mnie kaski. Naciśnij insert i voila. Oczekujesz rewolucji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2024 1 godzinę temu, sstar napisał: Oczekujesz rewolucji? ..torebka ma pasować do butów. i być modna .. zapytaj swojej "drugiej połowy" - UCZ SIĘ ja wiecznie żył nie będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Kwiecień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2024 Godzinę temu, Lexi napisał: ..torebka ma pasować do butów. i być modna .. zapytaj swojej "drugiej połowy" - UCZ SIĘ ja wiecznie żył nie będę U mojej drugiej połowy torebka ma być funkcjonalna. Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi