lski@interia.pl Posted November 3 Report Share Posted November 3 (edited) Zainwestowałem w narty ,łączące freestyle z freeride,więc mam zamiar ze 3 razy w zimie wybrać się na krótkie narty do Sławska /Ukraina/.Ode mnie z Gorlic to około 300 km i 5 godz.jazdy.Oczywiście wyjazd na prognozę,w czasie,gdy będzie już tam śnieg.To propozycja skierowana głownie do freeridowców i amatorów nostalgicznych wspomnień z czasów PRLu,bo na sztruks tam ciężko liczyć.Można za to liczyć na pewna egzotykę kulturową i bardzo umiarkowane koszty wyjazdu.Info o aktualnych warunkach mam z pierwszej ręki,od znajomej,która ma tam dom na szczycie największej góry i sama jeździ.Poszukiwani zatem ludzie dyspozycyjni,oszczędni i odważni,takich mogę zabrać od 1 do 3 sztuk,ogarniając wszystko... Edited November 3 by lski@interia.pl 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted November 3 Report Share Posted November 3 19 minut temu, lski@interia.pl napisał: Zainwestowałem w narty ,łączące freestyle z freeride,więc mam zamiar ze 3 razy w zimie wybrać się na krótkie narty do Sławska /Ukraina/.Ode mnie z Gorlic to około 300 km i 5 godz.jazdy.Oczywiście wyjazd na prognozę,w czasie,gdy będzie już tam śnieg.To propozycja skierowana głownie do freeridowców i amatorów nostalgicznych wspomnień z czasów PRLu,bo na sztruks tam ciężko liczyć.Można za to liczyć na pewna egzotykę kulturową i bardzo umiarkowane koszty wyjazdu.Info o aktualnych warunkach mam z pierwszej ręki,od znajomej,która ma tam dom na szczycie największej góry i sama jeździ.Poszukiwani zatem ludzie dyspozycyjni,oszczędni i odważni,takich mogę zabrać od 1 do 3 sztuk,ogarniając wszystko... Interesujące.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts