grimson Napisano 31 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2025 48 minut temu, sstar napisał: Lepiej by było jakbyś zapamiętał za co je dostałeś, ale rozumiem, że to nieistotne. PS. Zieleniec to przynajmniej coś nt. Jeeb ciągle się zbiera na skitury póki co próbuje zaistnieć w wątku nt. dobrze, że z ubiegłego sezonu, w tegorocznym pewno nie zaistnieje, skończyło się na szukaniu sprzętu. gdzie na Skionline są dostępne wszystkie like, thanks, downy, końskie uśmiechy itp. jakie zarobiło dane konto od momentu jego stworzenia? kiedyś tam dotarłem, obecnie nie mogę znaleźć ile w sumie downów zarobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2025 (edytowane) 14 minut temu, grimson napisał: gdzie na Skionline są dostępne wszystkie like, thanks, downy, końskie uśmiechy itp. jakie zarobiło dane konto od momentu jego stworzenia? kiedyś tam dotarłem, obecnie nie mogę znaleźć ile w sumie downów zarobiłem. Proszę https://www.skionline.pl/forum/profile/3918-marekbtl/reputation/ podmienisz na siebie. Nie znałem tej opcji dzięki za info. Edytowane 31 Sierpień 2025 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2025 Godzinę temu, grimson napisał: gdzie na Skionline są dostępne wszystkie like, thanks, downy, końskie uśmiechy itp. jakie zarobiło dane konto od momentu jego stworzenia? kiedyś tam dotarłem, obecnie nie mogę znaleźć ile w sumie downów zarobiłem. Wchodzisz na profil interesującej Ciebie osoby (może być własny) i klikasz na reputację (zielony kolor). Dostałeś ogółem 9 czerwońców, kolegów potraktowałeś 13-toma czerwońcami... szczerze to nie mam pojęcia do czego to jest potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 6 godzin temu, marionen napisał: Wchodzisz na profil interesującej Ciebie osoby (może być własny) i klikasz na reputację (zielony kolor). Dostałeś ogółem 9 czerwońców, kolegów potraktowałeś 13-toma czerwońcami... szczerze to nie mam pojęcia do czego to jest potrzebne. Na skiforum nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 Sezon ogórkowy powoli się kończy, tak samo jak dramy i problemy na forum. Dolnośląskie powoli wraca narciarsko do życia, szczegóły w dedykowanych wątkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 3 minuty temu, grimson napisał: Sezon ogórkowy powoli się kończy, tak samo jak dramy i problemy na forum. Dolnośląskie powoli wraca narciarsko do życia, szczegóły w dedykowanych wątkach. kiedy startujesz na skitury ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 4 minuty temu, Jeeb napisał: kiedy startujesz na skitury ? To nie moja bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 23 minuty temu, Jeeb napisał: kiedy startujesz na skitury ? A ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2025 (edytowane) 13 minut temu, sstar napisał: A ty? jak będą warunki, 10 sierpnia wystartowałem sezon trasowy w Saas Fee i 11 sierpnia 2025 na lodowcu w Zermatt. Do dyspozycji mamy 4 wyciągi orczykowe i jedną dużą kabinę między 3420 m.npm i 3890m. Rano o 7 kilka stopni poniżej zera, trasy zmrożone i bardzo twarde, od 11 godziny zaczynają być miękkie ale wytrzymują do zamknięcia o 13. a na Allalinie spotkałem nawet skiturowca Edytowane 1 Wrzesień 2025 przez Jeeb 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2025 8 godzin temu, Jeeb napisał: jak będą warunki, 10 sierpnia wystartowałem sezon trasowy w Saas Fee i 11 sierpnia 2025 na lodowcu w Zermatt. Do dyspozycji mamy 4 wyciągi orczykowe i jedną dużą kabinę między 3420 m.npm i 3890m. Rano o 7 kilka stopni poniżej zera, trasy zmrożone i bardzo twarde, od 11 godziny zaczynają być miękkie ale wytrzymują do zamknięcia o 13. a na Allalinie spotkałem nawet skiturowca Sprzęt kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2025 6 godzin temu, sstar napisał: Sprzęt kupiłeś? mam od dawna tylko teraz muszę dopasować do nowych butów a buty będą gotowe dopiero w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2025 4 minuty temu, Jeeb napisał: mam od dawna tylko teraz muszę dopasować do nowych butów a buty będą gotowe dopiero w grudniu A co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2025 Psy szczekają karawana już nie jedzie dalej https://wspinanie.pl/2025/09/andrzej-bargiel-z-ekipa-dotarl-do-bazy-pod-mount-everestem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2025 5 godzin temu, sstar napisał: A co to za buty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 Zjechał już aklimatyzacyjne z Przeleczy Południowej https://wspinanie.pl/2025/09/everest-bargiel-po-kolejnej-rundzie-aklimatyzacyjnej-morisson-sprobuje-zjechac-polnocna-sciana/ a ktoś tam Jim Morrison próbuje zjechać Kuluarem Hornbeina od strony Tybetu wow, a Ziemski na Manaslu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 Teraz, sstar napisał: Zjechał już aklimatyzacyjne z Przeleczy Południowej https://wspinanie.pl/2025/09/everest-bargiel-po-kolejnej-rundzie-aklimatyzacyjnej-morisson-sprobuje-zjechac-polnocna-sciana/ a ktoś tam Jim Morrison próbuje zjechać Kuluarem Hornbeina od strony Tybetu wow, a Ziemski na Manaslu. a Ciebie tam nie ma ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 (edytowane) 6 minut temu, Jeeb napisał: a Ciebie tam nie ma ? Ja jestem obecnie na Mazurach, nie mogę być wszędzie. I z czego się śmiejesz? Edytowane 17 Wrzesień 2025 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 4 minuty temu, sstar napisał: na Mazurach komary gryzą czy da się wytrzymać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 37 minut temu, Jeeb napisał: komary gryzą czy da się wytrzymać ? Nie ma komarów, znaczy są ale mało. Chłodno jest. To ciekawe bo właśnie z tego powodu nie byłem fanem mazurskich jezior choć nad wielkopolskie jeździłem a tu miła niespodzianka. Pewno dlatego że chłodno. Ale pływać się da i słonko się przebija. Nie pada. Myślałem, że coś o Mt Evereście np z tlenem czy bez;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2025 https://wspinanie.pl/2025/09/bargiel-andrzej-everest-zjazd/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2025 2 godziny temu, sstar napisał: https://wspinanie.pl/2025/09/bargiel-andrzej-everest-zjazd/ to jest ten sam Andrzej Barigel, który wraca z pracy do domu w Zakopanem wieczorem, przebiera się, zakłada czołówkę i dwa razy zalicza biegnąc Kasprowy Wierch. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2025 4 minuty temu, grimson napisał: to jest ten sam Andrzej Barigel, który wraca z pracy do domu w Zakopanem wieczorem, przebiera się, zakłada czołówkę i dwa razy zalicza biegnąc Kasprowy Wierch. Skąd masz te wieści? Jakiej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2025 3 godziny temu, sstar napisał: Skąd masz te wieści? Jakiej pracy? kiedyś czytałem o tym, i utkwiło mi w pamięci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2025 7 godzin temu, grimson napisał: kiedyś czytałem o tym, i utkwiło mi w pamięci. Oki, Dawa Sherpa był jakiś czas temu 8 razy na Evereście. Wtedy miał 29 lat. Więc młodszy od Bargiela i też harpagan. Zdarzało mu się znosić klientów z Everestu. Może nie ze szczytu ale jednak. Warto obejrzeć jego filmiki, niekoniecznie ten z trupem. https://www.instagram.com/sdawa9044?igsh=MTcyc2QydXJ2YXEzOA== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Wrzesień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2025 22 godziny temu, sstar napisał: Oki, Dawa Sherpa był jakiś czas temu 8 razy na Evereście. Wtedy miał 29 lat. Więc młodszy od Bargiela i też harpagan. Zdarzało mu się znosić klientów z Everestu. Może nie ze szczytu ale jednak. Warto obejrzeć jego filmiki, niekoniecznie ten z trupem. https://www.instagram.com/sdawa9044?igsh=MTcyc2QydXJ2YXEzOA== Z rodziną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi