Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

W góry na skitury 2024/2025

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, sstar napisał:

Czy ja wiem kilka na setki wpisów, a czytam jeszcze więcej. Tu za przezwisko jak z piaskownicy. Zdarzało się Mario i Tobie obydwaj wiecie za co, bez niedomówień. A Jeebowi należało się od dawna za przysrywanie notoryczne i głupawe śmieszki heheszki. Tobie chyba też się to nie podobało?

Zwał jak zwał, rozochociłeś się.

• Haha 1
  • Confused 1

35 minut temu, grimson napisał:

Zwał jak zwał, rozochociłeś się.

Może jakbyście pisali cokolwiek w temacie tego wątku człek byłby spokojniejszy, a tak...

ps symptomatyczne jest też, że jak dostawałeś ode mnie pewno setki, bo nie dziesiątki lajków i nagle dostałeś dwa czerwieńce to zrobił się alarm, może warto zastanowić się, że tym razem samemu przegięło się pałę zamiast szukać czarownic

Edytowane przez sstar
  • Like 1
  • Haha 1

8 godzin temu, sstar napisał:

Może jakbyście pisali cokolwiek w temacie tego wątku człek byłby spokojniejszy, a tak...

ps symptomatyczne jest też, że jak dostawałeś ode mnie pewno setki, bo nie dziesiątki lajków i nagle dostałeś dwa czerwieńce to zrobił się alarm, może warto zastanowić się, że tym razem samemu przegięło się pałę zamiast szukać czarownic

to jest tylko forum, więc nie ma co robić dramy. ale te dwa downy to zapamiętam na długo.

z innych tematów wpadam do Zieleńca na kolejny weekend, będzie raczej chill, ostre papryki i etanol. białego brak.

• Thanks 1

Godzinę temu, grimson napisał:

to jest tylko forum, więc nie ma co robić dramy. ale te dwa downy to zapamiętam na długo.

z innych tematów wpadam do Zieleńca na kolejny weekend, będzie raczej chill, ostre papryki i etanol. białego brak.

Lepiej by było jakbyś zapamiętał za co je dostałeś, ale rozumiem, że to nieistotne. PS. Zieleniec to przynajmniej coś nt. Jeeb ciągle się zbiera na skitury póki co próbuje zaistnieć w wątku nt. dobrze, że z ubiegłego sezonu, w tegorocznym pewno nie zaistnieje, skończyło się na szukaniu sprzętu.

Edytowane przez sstar
  • Haha 1

6 minut temu, MarioJ napisał:

tak sie poznaje nieprzyjaciół

A jak poznajesz klakierów? Myślałem, że to właśnie prawdziwi przyjaciele dają ci znać jak zbłądzisz? Są inni którzy wolą wtedy donieść do admina zamiast pogadać jak ja z Grimsonem na priv. Wiem, że taka postawa jest ci obca, pamiętam. Czy jak ci matka czy ojciec zwrócili na coś uwagę też stali się twoimi nieprzyjaciółmi?

Edytowane przez sstar

48 minut temu, sstar napisał:

Lepiej by było jakbyś zapamiętał za co je dostałeś, ale rozumiem, że to nieistotne. PS. Zieleniec to przynajmniej coś nt. Jeeb ciągle się zbiera na skitury póki co próbuje zaistnieć w wątku nt. dobrze, że z ubiegłego sezonu, w tegorocznym pewno nie zaistnieje, skończyło się na szukaniu sprzętu.

gdzie na Skionline są dostępne wszystkie like, thanks, downy, końskie uśmiechy itp. jakie zarobiło dane konto od momentu jego stworzenia? kiedyś tam dotarłem, obecnie nie mogę znaleźć ile w sumie downów zarobiłem.

• Thanks 1

14 minut temu, grimson napisał:

gdzie na Skionline są dostępne wszystkie like, thanks, downy, końskie uśmiechy itp. jakie zarobiło dane konto od momentu jego stworzenia? kiedyś tam dotarłem, obecnie nie mogę znaleźć ile w sumie downów zarobiłem.

Proszę

https://www.skionline.pl/forum/profile/3918-marekbtl/reputation/

podmienisz na siebie. Nie znałem tej opcji dzięki za info.

Edytowane przez sstar

Godzinę temu, grimson napisał:

Wchodzisz na  profil interesującej  Ciebie osoby (może być własny) i klikasz na reputację (zielony kolor). Dostałeś ogółem 9 czerwońców, kolegów potraktowałeś 13-toma czerwońcami... szczerze to nie mam pojęcia do czego to jest potrzebne.

• Thanks 1

6 godzin temu, marionen napisał:

Wchodzisz na  profil interesującej  Ciebie osoby (może być własny) i klikasz na reputację (zielony kolor). Dostałeś ogółem 9 czerwońców, kolegów potraktowałeś 13-toma czerwońcami... szczerze to nie mam pojęcia do czego to jest potrzebne.

Na skiforum nie ma.

• Haha 1

13 minut temu, sstar napisał:

A ty?

jak będą warunki,

10 sierpnia  wystartowałem sezon trasowy w Saas Fee

IMG_5260.jpg

IMG_5286.jpg

IMG_5305.jpg

IMG_5306.jpg

IMG_5307.jpg

IMG_5333.jpg

i 11 sierpnia 2025 na lodowcu w Zermatt.

Do dyspozycji mamy 4 wyciągi orczykowe i jedną dużą kabinę między 3420 m.npm i 3890m. 

Rano o 7 kilka stopni poniżej zera, trasy zmrożone i bardzo twarde, od 11 godziny zaczynają być miękkie

ale wytrzymują do zamknięcia o 13. 

IMG_5403.jpg

IMG_5409.jpg

IMG_5422.jpg

IMG_5426.jpg

IMG_5444.jpg

IMG_5457.jpg

IMG_5458.jpg

IMG_5478.jpg

IMG_5483.jpg

a na Allalinie spotkałem nawet skiturowca

IMG_5824.jpg

IMG_5894.jpg

Edytowane przez Jeeb
  • Like 2
  • Thanks 1

8 godzin temu, Jeeb napisał:

jak będą warunki,

10 sierpnia  wystartowałem sezon trasowy w Saas Fee

IMG_5260.jpg

IMG_5286.jpg

IMG_5305.jpg

IMG_5306.jpg

IMG_5307.jpg

IMG_5333.jpg

i 11 sierpnia 2025 na lodowcu w Zermatt.

Do dyspozycji mamy 4 wyciągi orczykowe i jedną dużą kabinę między 3420 m.npm i 3890m. 

Rano o 7 kilka stopni poniżej zera, trasy zmrożone i bardzo twarde, od 11 godziny zaczynają być miękkie

ale wytrzymują do zamknięcia o 13. 

IMG_5403.jpg

IMG_5409.jpg

IMG_5422.jpg

IMG_5426.jpg

IMG_5444.jpg

IMG_5457.jpg

IMG_5458.jpg

IMG_5478.jpg

IMG_5483.jpg

a na Allalinie spotkałem nawet skiturowca

IMG_5824.jpg