MarcinWro Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Dzień dobry prośba o polecenie dobrego, sprawdzonego serwisu narciarskiego w Katowicach lub okolicach najbliższych. Z góry dzięki, ostatnie posty w temacie są dość archiwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Ja kiedyś oddawałem do HappySki na Bocheńskiego. Sami nie maja maszyny, ale wożą do centrali w Krakowie. Narty były przygotowane bardzo dobrze, zgodnie z moimi wytycznymi. Problem jest tylko z terminem, bo jak im narty zawiozłem w poniedziałek rano, to były do odbiory w piątek, bo najpierw w poniedziałki po południu jadą na Kraków, tam są robione i w czwartek po południu wracają do Katowic. Mnie to nie przeszkadzało, bo mam sporo nart, ale wole ostrzec, że może to kilka dni trwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpiria Napisano 13 Luty Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty Xtreme Shop Ruda Śląska - od wielu lat serwisuję tam narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi