nurek1974 Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Też tam będę dzisiaj:) apropo jazdy to nie jest to takie proste dopóki gość jechał pługiem to było fajnie ale jak chciał przejść na krawędź to mu nartę zawantowało i gleba powypinał się wszytko jak by bomba wybuchła hehe Ale spoko na górze jest czujnik jak tam dojedziesz to automatycznie wyłącza się taśma i niema się co bać jest to miękkie wiec niema tragedii ale zawsze można o rurkę przyłożyć więc kask jak najbardziej wskazany a w wypożyczalni ich nie widziałem jak narazie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Opisz wrażenia Byłem jeździłem A wiec do rzeczy. Do prawdziwego narciarstwa to nie ma porównania. Jak dla mnie to takie bujanie lewo prawo. Taśma jest nawilżana tak że jedzie się fajnie choć wymaga to wprawy. Ja jeździłem kilka minut (kolana po paru upadkach dały mi znać). Przy barierce próbowałem na równoległych nartach u góry jeździłem pługiem. Kilka razy chwyciło mi krawędź i błyskawicznie znalazłem się na górze . Jedyne co mnie denerwowało to taśma która idzie do góry jeśli na nią patrzyłem to błędnik szalał. Takie dziwne uczucie. Ogólnie warto spróbować. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek13 Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 aktualna cena hejka aktualna cena to 15 zł za 10 min - co jest moim zdaniem ok. licząc koszty napędu i obsługi oraz uwzględniając małą przepustowość to wychodzi na to że to po kosztach leci. ale jazda fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) hejka aktualna cena to 15 zł za 10 min - co jest moim zdaniem ok. licząc koszty napędu i obsługi oraz uwzględniając małą przepustowość to wychodzi na to że to po kosztach leci. ale jazda fajna Witam, jeszcze wczoraj było 30zł za 10 min a drugie 10min gratis, więc i tak trzeba 30zł wydać, ale jak dla mnie każdy powinien tego spróbować całkiem inne doznania, niż na prawdziwym stoku Pozdrawiam Edytowane 15 Listopad 2010 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek13 Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) tu jest filmik z tego nowego stoku mRw9T7ZT_b8 pozdrawiam Edytowane 22 Listopad 2010 przez SB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominost Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 kiedy strat??? Wie ktoś może kiedy rusza wyciąg, bo puchu przybywa, w szczyrku już jeżdżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Wie ktoś może kiedy rusza wyciąg, bo puchu przybywa, w szczyrku już jeżdżą... W ten weekend jest duża szansa z tego, co się orientuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Śnieżą? Co z krzesełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Dzisiaj same fatalne wiadomości... Najpierw się dowiedziałem że cały stok na Żarze będzie otwarty za tydzień, a po telefonie do Rzyk usłyszałem, że w tym sezonie NIE będzie działało krzesełko. Ale jest lepsza strona, w sobote otwierają stok (jeszcze to nie pewne, bo usłyszałem "najprawdopodobniej w sobotę"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 a po telefonie do Rzyk usłyszałem, że w tym sezonie NIE będzie działało krzesełko. Tutaj bym nie panikował, bo oficjalnie przez telefon nic innego nie usłyszysz, ale pewnego dnia w tym sezonie mogą nas zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Wątpie. Walka z ekologami jest nierówna i wnioskując ze zdecydowanego tonu tej pani raczej to jest pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizzlyMan Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Stok gotowy i pięknie wyratrakowany. Dziś zaliczyłem zjazd na turach:D. Około 20 cm dobrego śniegu. Niestety dość twardo. Wszystko wskazuje,że otwarcie tuz, tuż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 O ile warunki atmosferyczne będą zadowalające - a wszystko na to wskazuje! - 4 Grudnia - (sobota) planujemy otwarcie dolnego stoku wyciągu narciarskiego. Dobrze, że dla mnie sezon zaczyna się dopiero za tydzień, bo ogólnie czarno widzę, wszystkie te przyspieszone otwierania stoków bez podkładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Dobry początek sezonu w Rzykach Dla wszystkich którzy się tam wybierają informacja, że padł dolny orczyk. EDIT Już działa. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz_sul Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Pierwsza Jazda Byłem w sobotę 4.12.2010 w godzinach 18-19. Uważam że warunki 4+ jak na taka ilość naturalnego śniegu. Stok dobrze przygotowany bez kamieni i grud lodu. Widać że naśnieżanie nie stanowi już problemu jak to bywało wczesniej . Pierwsze zakwasy już za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=114564&posted=1#post114556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Ski Centrum Pracica PROMOCJA !!! Od dn. 13.12.2010 r. karnet 4h w cenie 25 zł. Promocja obowiązuje od pon-pt w godz. od 8.00-16.00. Promocja trwa do odwołania. niezła oferta jak ktoś w tygodniu ma czas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 Ski Centrum Pracica PROMOCJA !!! Od dn. 13.12.2010 r. karnet 4h w cenie 25 zł. Promocja obowiązuje od pon-pt w godz. od 8.00-16.00. Promocja trwa do odwołania. niezła oferta jak ktoś w tygodniu ma czas pozdrawiam to co , jedziemy jutro ? jazda w świeżym puszku to by było TO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 to co , jedziemy jutro ? jazda w świeżym puszku to by było TO:) w tych godzinach bez szans ale wieczorem to ja jestem chętny jakby co to dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Pilnujcie się przy wjeżdżaniu na bramki! Przy bramkach są metalowe szyny między które mamy się zmieścić z nartami. Ich brzegi wyglądają na zaokrąglone. Jednak ja wjechałem przez przypadek raz na takie cuś na dolnej stacji (spieszyło mi się bo pusto było ) i teraz mam piękną, szeroką rysę idealnie w poprzek narty.... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 jakby co , to będę tam dzisiaj wieczorem uprawiał narciarstwo alpejskie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Pracica ma szlaban na naśnieżanie, podziękować zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Pracica ma szlaban na naśnieżanie, podziękować zielonym Przyznam że gdy zobaczyłem że napisałeś coś w temacie to zanim otwarłem wątek łudziłem się że może jakaś informacja w sprawie krzesła że może coś drgnęło, a tu taka informacja:mad:, ale żeby tak skur....ny dawały do wiwatu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Przyznam że gdy zobaczyłem że napisałeś coś w temacie to zanim otwarłem wątek łudziłem się że może jakaś informacja w sprawie krzesła że może coś drgnęło, a tu taka informacja:mad:, ale żeby tak skur....ny dawały do wiwatu:mad: Na razie zieloni nie odpuszczają ale wiem też że urząd miasta zaczyna się włączać w pomoc dla tej stacji bo to przechodzi ludzkie pojęcie co oni tam wyprawiają Jak jeździłem w niedziele rano tam to się zastanawiałem dlaczego armaty nie chodzą bo stok był usiany po roztopach minerałami a dzisiaj dotarła taka wiadomość do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Ci "ekolodzy" to bazę mają chyba na dole w Andrychowie w szpitalu koło torów.. bo takie pomysły nigdzie indziej niż w wariatkowie powstawać nie mogą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi