Narty - skionline.pl
Jump to content

Szukam donosicieli ...

JC

Recommended Posts

Szukam donosicieli ;) z naszych ośrodków narciarskich. Ja jestem z Bielska, Bończa z Zakopanego.

Proszę o informację gdzie mamy wtyki z pierwszej ręki. Chciałbym stworzyć listę osób, które będą donosić ... co się dzieje w górach.

Ułatwi to wszystkim zdobycie informacji o warunkach narciarskich, ale także o warunkach na drogach, parkingach itd.

Szukam donosicieli ;) z naszych ośrodków narciarskich. Ja jestem z Bielska, Bończa z Zakopanego.

Proszę o informację gdzie mamy wtyki z pierwszej ręki. Chciałbym stworzyć listę osób, które będą donosić ... co się dzieje w górach.

Ułatwi to wszystkim zdobycie informacji o warunkach narciarskich, ale także o warunkach na drogach, parkingach itd.

kurna nie pasuje mi ta nazwa ale na mnie mozna liczyć w sprawie Pracicy koło Andrychowa i w pobliżu Mosorny, Żar coś w Żywcu Czesto bywam na Słowacji w Shielne i Polhora

kurna nie pasuje mi ta nazwa ale na mnie mozna liczyć w sprawie Pracicy koło Andrychowa i w pobliżu Mosorny, Żar coś w Żywcu Czesto bywam na Słowacji w Shielne i Polhora

Jacku,jak zwykle możesz liczyć na informację ode mnie,na tyle,ile oczywiście będę miał czasu na jazdę w Naszym regionie. :)

Dziękuję. Co do nazwy, to tak żeby sprowokować kliknięcie :P.

Mam nadzieję, że zgłoszą się Forumowicze Krynicy, Szklarskiej, Czarnej Góry, może ktoś z Bieszczadów.

Ja tez z Bielska także Szczyrk, Żar, Wisła, a prócz tego bywam na Wielkiej Raczy od czasu do czasu także z tamtąd również mogę donosić.

Z racji specyfiki pracy mam nadzieje nartować w tygodniu również przedpołudniami, a nie jak dotychczas było wieczorami. Jeśli mogę być pomocny to się zgłaszam na tajnego współpracownika SS (służby sniegowej) :-D

JC ja codziennie droge do szczyrku pokonuje i jestem na miejscu wiec nie widze problemu moge szpiegować i donosic :)

Jacku ja jak w ubiegłym roku będę raportował z Gór Niskopienno Świętokrzyskich :)

W tym roku do tego celu stworzyłem sobie już wątek: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11830

Pierwsze relacje razem ze zdjęciami już w ten weekend jak uruchomią oczywiście wyciągi...a wszystko na to wskazuje.

W chwili obecnej pada śnieg, przybywa go ok 1 cm w ciągu 1,5h...wiem bo właśnie wróciłem z odśnieżania posesji :D

Uprzejmie donoszę , że w Lesie Kabackim śniegu sporo:D i da się jeździć.

Niestety źle przeliczyłem siły na zamiary i udało mi się zrobić mniej więcej połowę dystansu który normalnie biegałem z zeszłym sezonie.

Oprócz tego zimno było jak jasna zaraza i po powrocie odmarzałem 30 minut w wannie z kuflem grzanego piwa.:rolleyes:

Ja mogę donosić co dzieje się na stokach ale wątpię żeby kogoś to interesowało :P:o

Zgadzam się :P Mogę donosić z okolic Bielska Białej.

A jak już mamy donosić, to nawet dla każdego ośrodka przydałby się oddzielny dział, żeby sie syf nie robił :|

Edited by Slash0r