SB Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) Pewnie nie zauważyliście w ferworze informacji ostatniego zdania jakie napisał Darek w temacie Technika jazdy oraz nasze filmiki. Napisał: Pozdrawiam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW-na dłuższy okres jest to mój ostatni post.k... mam nadzieję,że nie ostatni.Bawacie się,życie jest krótkie;) ... Darku jesteśmy z Tobą, będzie dobrze... będzie zima, jedna...druga...dziesiąta...setna i wierzę...wiem... jestem pewien, że będziemy razem rżnąć stoki wzdłuż i wszerz:) Edytowane 6 Kwiecień 2011 przez SB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 nie wiem o co chodzi:confused: , mam tylko nadzieję ,że to nie jakiś big problem. Lewy 3maj się pozdrawiam serdecznie, no i wracaj szybko do nas:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Jak jestem jednak tą "GWIAZDĄ" to chyba musze spadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Darku jesteśmy z Tobą, będzie dobrze... będzie zima, jedna...druga...dziesiąta...setna i wierzę...wiem... jestem pewien, że będziemy razem rżnąć stoki wzdłuż i wszerz:) Na krótko przed tym jak to napisałes to własnie sobie to uswiadomiłam... i niewątpliwie jest to bardzo wazna sprawa...mam nadzieje ze wszytko bedzie dobrze z Darkiem!!! zapomniałes dodac w ferworze walki no nie jeden raz w "Technika jazdy oraz nasze filmiki" udawadniane są teorie - nawet zapytac sie nie da o nic - narty i jazda na nich rozkładana jest na czynniki pierwsze, tak jak Darek napisał w tym "nie ostatnim poscie" narty to nie tylko techniki ale i odskocznia od tej szarosci co nas niejednokrotnie otacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Pewnie nie zauważyliście w ferworze informacji ostatniego zdania jakie napisał Darek w temacie Technika jazdy oraz nasze filmiki. Napisał: ... Darku jesteśmy z Tobą, będzie dobrze... będzie zima, jedna...druga...dziesiąta...setna i wierzę...wiem... jestem pewien, że będziemy razem rżnąć stoki wzdłuż i wszerz:) Nie widziałem tego wpisu. Sławek,o co chodzi? Jakiś wypadek?Choroba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Darek już tu od dłuższej chwili rzadko zaglądał, brakuje jego postów. Mam nadzieję ta "dłuższa chwila" nie będzie zbyt długa i znów tu zagości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Darku, nie pisz w ten sposób, bo to dołuje nie tylko Ciebie, ale również innych. Mamy z życia za dużo podobnych przykładów. Trzymaj się!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Pewnie nie zauważyliście w ferworze informacji ostatniego zdania jakie napisał Darek w temacie... Jak widać można czytać i "trzytać" . W każdym badź razie trzymaj się Darku i powodzenia życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) 3maj się Darku. Pozdrawiam. Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez lokiec3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Lewy! Trzymaj się. Myślimy o Tobie i są to myśli pozytywne. Pamiętaj,tak jak pisałem na priva.Będzie wszystko OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darek, życzę Ci żeby wszystko się poukładało jak należy, trzymam kciuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katjamd Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darku, pamiętaj siła jest w głowie nie w mięśniach. I po babsku buziak...ale tylko w policzek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Z całym szacunkiem dla Darka. To jest powtórka z rozrywki. Znowu mamy sondaż kto mnie lubi a kto nie. Raz już to wałkowaliśmy z udziałem Darka. Moja negatywna opinia na temat ogłaszania, że się nie będzie tu pisało nie zmienia faktu, że osobę Darka a zwłaszcza jego uwagi bardzo sobie cenię. Pozdrawiam. PS nie będę pisał, że zostań, nie obrażaj się itd itp bo prędzej czy później Darek będzie aktywny. Skionline jest jak narkotyk - uzależna:p. Tylko to zmieszanie niepotrzebne wg mnie. Lokiec3, ale to co napisał Darek, było chyba w zupełnie innym kontekście. Jak rozumiem, nie chodzi jakieś obrażanie, fochy czy sondaże popularności, ale ma jakieś kłopoty (życzę, żeby tylko przejściowe) i z tego powodu nie będzie mógł się udzielać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Pozdro Darek!!!! Jestem pewien, że Twoich postów będzie jeszcze tyle, że nawet Rossi wymięknie:) Powodzenia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darek, większość z nas będzie spokojnie i cierpliwie czekać na Twój kolejny post. W każdym problemie drzemie słaby punkt. Łamie się go postawą, w której człowiek nie poddaje się i walczy. Sam mam teraz bardzo ciężką sytuację, na szczęście jeszcze idę z podniesioną głową i nie poddaję się. Trzymaj się Darku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darek, większość z nas będzie spokojnie i cierpliwie czekać na Twój kolejny post. ... tak jest czekamy, Darek trzymaj sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Trzymaj się Darek cieplutko, jesteśmy z Tobą i czekamy na Twój powrót. Buziak:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ts221 Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darku 3maj się, liczę na twoją pomoc w nowym sezonie,grunt to pozytywne myślnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Daje do myślenia to Lewego przesłanie... Walcz Lewy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Trzymaj się i życzę wszystkiego co Ci najbardziej w tej chwili potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Pamiętam jak Darek napisał mi parę dni po moim zarejestrowaniu się na forum parę ważnych info. Na kogo uważać itp. Świetny facet. Trzymaj się Lewy i zdrowia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Podążaj szlakiem tęczy, podążaj szlakiem piosenki, a wszystko wokół ciebie stanie się piękne. Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak. (pieśń Indian Nawajo) Darku dołączam się do wszystkich Twoich Skionlinowych Przyjaciół. Trzymaj się i pamiętaj o tym, że...my o Tobie pamiętamy i trzymamy kciuki za to by wszystko w Twoim życiu trafiło na właściwe tory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Darek trzymaj się, nie wolno się poddawać. Gdyby moja Mama nie walczyła od 2 lat byłbym sierotą... Za dużo przed nami mroźnych i śnieżnych zim i Skionlineowych wypadów na deski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi