Zita Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Bardzo Was proszę o pomoc! ( chłopak jest odcięty od neta, dlatego przekazuję prośbę w jego imieniu :happy: ) ROCH bierze udział w konkursie na odjechane zdjęcie pod hasłem "Co nas kręci.. wieczorem". Konkurs jest organizowany przez firmę Merida Polska i można wygrać bardzo ciekawe nagrody - chodzi o to, żeby wrzucić zdjęcie z rowerem nawiązujące do podanego hasła na dany tydzień. Jedyne co musicie zrobić to wejść w link: https://www.facebook.com/merida.polska/app_770521899690320 Wcisnąć 'Weź udział' i polajkować zdjęcie Rocha S. w galerii - aktualnie druga zakładka - myślę, że znalezienie chłopaka nie będzie problemem, bo kto jeździ rowerem po stoku, w dodatku w gumie narciarskiej :proud: Bardzo Was proszę - dla Was to jedynie chwila czasu a dla chłopaka szansa na zgarnięcie czegoś ciekawego :happy: Z góry dzięki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Mój głos Roch już ma. Numer 17 :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ja już spełniłem swój forumowy obowiązek , a TY ???? :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Pomożecie - pomożemy! :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ja już spełniłem swój forumowy obowiązek , a TY ???? :wink: Coś nie tak z tym licznikiem, czy mi się tylko źle wyświetla? Oddałem głos nr 17, Ty Aklimie 18 jak mniemam - wchodzę jeszcze raz na fotkę...a tam nadal liczba 16 :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ja chwilę temu kliknąłem i jest 20. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Nie chwaląc się i ja kliknąłem "lajka". I było 21 a jak ja kliknąłem to potem było 22. U mnie wszystko OK. (tak mi się wydaje) A tak na marginesie (już któryś raz) nie trybię "twarzowej książki" i nie zaglądam tam poza sytuacjami koniecznymi. Jak np. pomoc dla naszego forumowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ja chwilę temu kliknąłem i jest 20. Czyli wszystko ok, no to ok :cheerful: Dawać Wiara do głosowania!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Wprawdzie nie posiada FB ale poszło ze szwagra kąta 27 :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 (edytowane) Wprawdzie nie posiada FB ale poszło ze szwagra kąta 27 :smile: Ot i mądrego przyjemnie posłuchać.:applause: Jak mawiał Kargul. Edytowane 2 Marzec 2015 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Zagłosowałem można codziennie, więc niech ROCH się przypomina regularnie :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacus Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 poszło :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 38 :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 poszło widać, że tego typu konkursy to kto ma więcej znajomych, bo niektóre zdjęcia to bez urazy... a na zdjęcie ROCHa bym zagłosował nawet bez skionline... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 pojszło 40 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Poszło:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ja byłem 45 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 63 :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Cześć ROCHu to super gość i dobry narciarz ale konkurs nie polega na tym kto ma więcej znajomych. Ogarnijcie się... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Po ogarnięciu się :biggrin: 69 :laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 71 :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 .....ROCHu to super gość i dobry narciarz ale konkurs nie polega na tym kto ma więcej znajomych. Ogarnijcie się... Mitek, a ty masz dzisiaj zły dzień?:smile: Muszę cię zmartwić. Ten konkurs na tym polega. Jest to forma legalnego pozyskania (za cenę kilku rowerów) danych w postaci imienia i nazwiska oraz adresu emilowego. Ot i wszystko. Tu masz fragment regulaminu: Przebieg Konkursu 1. Fotografie opublikowane w danym tygodniu konkursowym, podlega ocenie użytkowników aplikacji konkursowej. 2. Ocena polega na możliwości oddania głosu na fotografię uczestnika, która zdaniem użytkownika jest najbardziej kreatywna. 3. Aby oddać głos użytkownik powinien: a)posiadać potwierdzone adresem email konto w portalu społecznościowym Facebook, b) wejść do aplikacji konkursowej, c) oddać poprzez kliknięcie głos na wybraną fotografię. 4. Użytkownik może oddać maksymalnie jeden głos w danym dniu konkursowym. Głosowanie możliwe jest od momentu publikacji pierwszej fotografii, w danym Tygodniu Konkursowym. ................. Pozdrawiam (ROCHU 2X już było:smile:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi