surfing Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) Od 01.04.2016 do 30.04.2016r. można kupować Sprytny Karnet( Šikovná sezónka) który obowiązuje w ośrodkach narciarskich Tatry Wysokie: -Tatrzańska Łomnica -Stary Smokowiec -Szczyrbskie Pleso Tatry Niskie: -Chopok Płacimy 49 euro i można jeździć na nartach cały kwiecień 2016r., a w październiku 2016r. decydujemy czy kupujemy skipass karnet całosezonowy 2016/17 za 150 euro. Baseny (narty i park wodny w ten sam dzień): Tatralandia w zakresie całodziennego biletu wstępu typu „Tropical Packet“ Besenowa w zakresie całodziennego biletu wstępu typu „SEA&FUN Packet -Po zakupieniu skipassu (za 49 euro)w kwietniu zyskujemy możliwość zakupu wstępu na baseny płatne dodatkowo 49 euro, wiosenny aquapass ważny do 31.05.2016r. Wiosenny karnet na baseny (za 49euro) ważny jest do końca maja 2016r. natomiast jesienią dopłacamy tylko 20 euro i mamy aquapass na cały sezon 2016/17. Reasumując powyższe,w kwietniu musimy wydać 98 euro aby jesienią zyskać możliwość zakupu karnetu skiaqua na sezon 2016/17r. za 170 euro (150 narty+20 baseny) karnet który zapewnia nam jazdę na nartach i wstęp na baseny (narty i basen w ten sam dzień) od grudnia 2016 do końca kwietnia 2017r. Dla dzieci i seniorów są zniżki. Hitem nowej sezonówki może stać się możliwość korzystania w tym samym dniu również z basenów (w przypadku wykupienia takiej opcji). Dostajemy "darmowy" plan awaryjny w przypadku załamania pogody w ciągu dnia. . Gopass sezon 2016/17 , Chopok Tatry Słowacja karnet na sezon 2016/17 , Słowacja karnet narciarski , Słowacja karnet całosezonowy z basenami , przedpłata na karnet całosezonowy , sprytny karnet 2017 skipass Chopok 2017 Edytowane 8 Kwiecień 2016 przez surfing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) Ale tak dokładnie to o co chodzi? po co kolejny wątek? to już było kilka razy... ...a że baseny można kupić na cały sezon to już piszę od kilku lat : w tym roku bez przedpłaty były po 79 jurków od 24 grudnia do 29 marca :biggrin: PS. sory surfing masz rację! szacun i zwracam honor! to je novinka! i za baseny jest dużo taniej bo teraz płacisz 49 a normalnie 79! a potem dopłata 20 a normalnie 89! Dzieki za info!!! już kupiłem :biggrin: dzięki tobie zaoszczędziłem 100 jurków! lecę flaszkę :wink: Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez Gość PS. SORY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remrod Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Witam mam pytanie dla znawców z zeszłego roku lub bardziej obeznanych w temacie. Rozumiem że teraz (do końca kwietnia) trzeba zapłacić 49 E za osobę a na jesieni dopłacić pozostałe 150 E osoba dorosła, 90 dzieci 110 młodzież/seniorzy. Do basenów trzeba dopłacić 20 E w kwietniu, czy 49 E za narty + 49 za baseny i 20 E jesienią. Pytam bo na stronie Gopass'a jest kilka dziwnych opcji wyboru z których niewiele wynika, albo mamy mnogość interpretacji. I drugie pytanie, czy karnet na cały sezon ma jakieś terminy które nie jest respektowany: Sylwester, Święta Bożego Narodzenia czy jeszcze coś innego. Próbowałem się przedrzeć przez ofertę handlową na pdf, ale poległem na słowackim. pozdrawiam R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 I drugie pytanie, czy karnet na cały sezon ma jakieś terminy które nie jest respektowany: Sylwester, Święta Bożego Narodzenia czy jeszcze coś innego. Próbowałem się przedrzeć przez ofertę handlową na pdf, ale poległem na słowackim. pozdrawiam R. Cześć Nie ma takich terminów. Karnet działa od początku sezonu (najprawdopodobniej pierwszy weekend grudnia) do końca sezonu (koniec kwietnia, czasami początek maja). Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remrod Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 dzięki też mi sie tak wydawało że ma dodatkowych opłat na Świeta itd. A co z opłata karnetową na stoki i baseny ? ile będzie kosztował karnet dla osoby dorosłej , a ile dla np 10 let. dziecka. 200E (stoki) + 20E (basen) a dla dziecka 139E (49E + 90E) + 20E ??? czy jeszcze inaczej to się liczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Remorod Teraz 49 E za narty + 49 E za baseny i jesienią 150 E za narty+20 E baseny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 ... Nie ma takich terminów. Karnet działa od początku sezonu (najprawdopodobniej pierwszy weekend grudnia) do końca sezonu (koniec kwietnia, czasami początek maja)... Leitner miałeś kiedyś całosezonowy? kiedy działał na początku maja? :stupid: znów wprowadzasz ludzi w błąd!!! ja jeżdżę od 8 lat na całosezonówkach i NIGDY to się nie zdarzyło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 ...też mi sie tak wydawało że ma dodatkowych opłat na Świeta itd. A co z opłata karnetową na stoki i baseny ? ile będzie kosztował karnet dla osoby dorosłej , a ile dla np 10 let. dziecka. 200E (stoki) + 20E (basen) a dla dziecka 139E (49E + 90E) + 20E ??? czy jeszcze inaczej to się liczy ? Oczywiście karnet działa zarówno na stoki jak i baseny tak jak podaje jego ważność. (nie wiem jak będzie ważny aquapass bo w tym roku kończył się zaraz po świętach wielkanocnych) Święta, Sylwestry, ferie itd. ale...! Sylwester masz do godziny 18 (bodajże dokładnie nie pamiętam) sama impreza sylwestrowa jest płatna dodatkowo. Ale warto! zarombista zabawa, fajne występy grup tanecznych, fajna muza na żywo a jak chcesz potańczyć to wskakujesz do basenu :biggrin: Sylwester inaczej! dodatkowo w tym roku fajny pokaz sztucznych ogni na Beszanovej. I jeszcze jedno! jeżeli kupujesz sam aquapass płacisz 89 jurków ale np. sauny masz za 4 a na tym przedpłaconym za 9 :eek:. Przekonałem się na własnej skórze a raczej portfelu. Ale spoko cena tak i tak warta przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Rok temu pytałem się w infocentrum czy przedpłata 49€ będzie obejmować początek maja. Napisali, że TAK. Dodali że sprytny karnet w sezonówce też tak działa. Niestety nie zachowałem tego maila, więc Ci screena nie wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Rok temu pytałem się w infocentrum czy przedpłata 49€ będzie obejmować początek maja. Napisali, że TAK. Dodali że sprytny karnet w sezonówce też tak działa. Niestety nie zachowałem tego maila, więc Ci screena nie wyślę. :applause: to się nazywa podejście do narciarstwa :biggrin: Pisałem... Czytałem... człowieku ja tam jeżdżę co tydzień... i co rok! i nigdy tak nie było! Mam nadzieje że w tym roku przemyślą bo 1 maj to niedziela! i ja tam będę :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Nie mogę założyć, że w infocentrum i na stronie jasna.sk zawsze kłamią, bo nigdy bym tam nie pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 (edytowane) W zeszłym roku miałam przedpłatę sezonową na Gopass (Smart), na tej samej zasadzie jak teraz. Ostatni raz jeździłam na niej na Łomnicy 4 maja. Jako końcowy był podany jakiś wcześniejszy termin, ale jednak działała do końca sezonu. Edytowane 4 Kwiecień 2016 przez Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remrod Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Dzięki Jasiek czyli problem Świąt mamy rozwiązany, a co teraz kwestia finansowa: przepraszam ża ciągłe pytania o to samo ale lubię łopatologicznie czarno na białym zamiast dużych oczu przy kolejnej dopłacie to tego czy owego. Reasumując żeby mieć wszytsko w cenie sprytnego gopassa do końca kwietnia trzeba wydać 49 za stoki i 49 za baseny a jesienią dopłacić 150 + 20, TAK? A dzieci mają zniżkę 90za miast 150 na stoki. p.s. od 2 lat spędzamy Sylwka na stoku i zawsze jest czadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Dokładnie tak :applause: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Taką odpowiedź dostałem DZISIAJ odnośnie sprytnego karnetu i jego ważności. [ATTACH]31177[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Nowa infografika łopatologiczna :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Po 5 dniach jazdy? A nie po 6? Pewnie przez nową gondolę ceny poszybują w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Po 5 dniach jazdy? A nie po 6? Pewnie przez nową gondolę ceny poszybują w górę... mi na maila napisali, że po 6 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptk89 Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Ktoś ze stałych bywalców Chopoka podpowie kiedy najlepiej kupić skipass 4-6 dniowy? Czy oni mają jakieś promocje? Wybieram się tam pierwszy raz, nocleg już mam, GoPass już mam, ale póki co nie mogłem go załadować skipassem(chyba jeszcze nie ma sprzedaży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 30 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Chopok cennik zima 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 (edytowane) Są już zniżkowe karnety,dniowe i sezonowe na 5 stredisk, niektóre extra ,jak Vysna Boca.Nie ma niestety tam nic z Tatr... Wystarczy wpisać "zlava dna" Edytowane 30 Listopad 2016 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 Panowie szykują się może groupony przedsezonowe za 49zl na Chopoka jak w zeszłym roku? Coś wiadomo? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borygo Napisano 5 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 wiadomo , nie bedzie promocyjnych karnetow w tym roku, beda tylko jak to okreslili dla wiernych klientow i po 19euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 11 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 A co co chodzi z tą promocją "Predpredaj januárovej lyžovačky v Jasnej" ? Do końca grudnia można sobie wybrać wybrać termin między 1.01 a 1.02 do wykorzystania za 19jurków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi