marcinn Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Pozdrowienia z Grandvaliry Tak dziwnie wyszło że dostałem 2 dni temu propozycję wyjazdu z Infoski.pl nie do odrzucenia Wszystko w cenie za 35 procent ceny całkowitej,więc jak nie jechać ,choć Sławek (SB) coś marudzil że drogo,no ale to chyba z zazdrości Mieszkamy w Canillo w hotelu Ski Plaza ,300 metrów od gondoli Dziś w większości ujeżdzaliśmy ten sektor,plus coś tam jeszcze Warunki b.dobra,choć dzisiaj było bardzo zmiennie z pogodą A po 14 udaliśmy się na termy Caldea do Andory i mały rekonesans po stolicy księstwa 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2017 Dziś całkiem udany dzień ze zmienną pogodą,po 14 z deszczykiem i b.mocnym wiatrem Jazda dzisiaj była w sektorach Soldue i El Tarter Warun ok,ale jak pisałem po opadach deszczyku,śnieg tępy,hamujący Do tego wiatr napierał z taką siłą że sporo wyciągów zamknęli ze względów bezpieczeństwa Od jutra poprawa pogody,więc plan na wysokogórskie rejony Granvaldi będzie brany pod uwagę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Kurcze Marcin, znowu te narty....? Ileż można? Dobrze chociaż, że dałeś parę fotek z basenu To co, życzę ci pogody bo śniegu widać nie brakuje Pięknie tam jest. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Miały być Włochy, jest Andora Też miałem podobną propozycję... cóż? Może za rok. Pozdro i wspaniałego pobytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Przepraszam Chłopaki,tak wyszło Panowie wy też już pewnie jak na szpilkach,3 dni,co Ps.Mariusz,Włochy były rodzinnie,przeoczyles relację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2017 Aż mi się przyśniła... Serio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Tak jak zapowiadali od środy pełna lampa Nasz plan się nie zmienił i kolejno ujeżdżamy sektory Grau Roig (mój ulubiony) i Costa Rodeona też mój ulubiony Kto był w Grandvalira to wie że mimo nie najnowocześniejszej sieci wyciągów warto tu przyjechać A dla rodzin z dziećmi istny raj Tyle od mnie,następne dni raczej w dwóch wyżej wymienionych sektorach będziemy jeżdzić Ja od siebie dodam jeszcze kilka fotek i idę się nasmarować kremkiem mordkę bo piecze,oj piecze 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Fajne foty i fajne trasy widzę w tym Grou Roig - my chyba w przyszłym roku tam wrócimy dokończyć napoczęte Na innym forum wczoraj pojawiła się też relacja z Grandvaliry, i autor, BraCuru, fajnie i słusznie zauważył, że przy takiej ilości słońca tam, kanapy z osłonami są zupełnie niepotrzebne. Chyba, żeby te osłony chroniły przed słońcem właśnie a nie wiatrem Równie udanych kolejnych dni życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 To tak dla niezdecydowanych,czy warto 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Pięknie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Dnia 7.03.2017 o 00:22, marcinn napisał: Pozdrowienia z Grandvaliry Wszystko w cenie za 35 procent ceny całkowitej,więc jak nie jechać ,choć Sławek (SB) coś marudzil że drogo,no ale to chyba z zazdrości A no to się nie dogadaliśmy, bo ja zrozumiałem że jest minus 35% od oferty, a tu się okazuje że to jest minus 65%, w takim układzie bym jechał, miałem też propozycję wyjazdu teraz od niedzieli za 2500, no ale musiałem podziękować, to też za drogo Edytowane 9 Marzec 2017 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 SB, chyba coś nie tak z tym postem. Ale to znany problem silnika forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) 19 minut temu, artix napisał: SB, chyba coś nie tak z tym postem. Ale to znany problem silnika forum Wytłuściłem to co chciałem zacytować od Marcina Nie mam siły do tego nowego, próbowałem i ni ch...a ja się z tym nie zaprzyjaźnię, nieraz bym coś napisał, ale jak sobie pomyślę że mam walczyć z tym i że jest realna groźba że rozwalę pięściami kompa, to daję sobie spokój Edytowane 9 Marzec 2017 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Czasem porostu nie ma możliwości zmiany [emoji20]Ale nie w tym temacie może. Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 11 minut temu, artix napisał: Czasem porostu nie ma możliwości zmiany Ale nie w tym temacie może. Head Rally - Probably the best ski in the world To tak coby wszyscy wiedzieli ile za całość 1300zł plus 250 za przebukowanie Dobra cena,czy nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 To tak coby wszyscy wiedzieli ile za całość 1300zł plus 250 za przebukowanie Dobra cena,czy nie [emoji3] Marcin, ja o silniku forum [emoji23]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 minuty temu, artix napisał: Marcin, ja o silniku forum Head Rally - Probably the best ski in the world Kuwa,nie ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 42 minuty temu, artix napisał: SB, chyba coś nie tak z tym postem. Ale to znany problem silnika forum Hello... po pierwsze internet nie ma silnika... toż to oczywista, oczywistość! po drugie... przecież wszystko jest OK a ja się czepiam! (cytuję właściciela) PS. i Wy też przestali byście się czepiać tego że "ą: zaznacza a każdy inny kasuje itd. PS2. wymyślili sobie teraz jakiś silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 @marcinn fajnie tam... ale to raczej rekreacja chyba??? czy nie? bo tak z fotek to te ostatnie z przed 3 godzin (kiedyś to można było podać nr postu) to można pojeździć bo na tej reszcie to raczej powozić się... czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 36 minut temu, SB napisał: Nie mam siły do tego nowego, próbowałem i ni ch...a ja się z tym nie zaprzyjaźnię, nieraz bym coś napisał, ale jak sobie pomyślę że mam walczyć z tym i że jest realna groźba że rozwalę pięściami kompa, to daję sobie spokój Spokojnie tylko jak cytujesz nie możesz używać litery " ą " bo ona jest zabójcza... kiler takie jest ona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) 6 minut temu, Jasiek napisał: @marcinn fajnie tam... ale to raczej rekreacja chyba??? czy nie? bo tak z fotek to te ostatnie z przed 3 godzin (kiedyś to można było podać nr postu) to można pojeździć bo na tej reszcie to raczej powozić się... czy nie? 200 km tras bez odpinania nart... Coś jeszcze Ci trzeba wyjaśnić? Edytowane 9 Marzec 2017 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Nie no też fajnie... PS. tylko po co mi 200km? moje nogi jak po czarnych to tak 30-40? a po czerwonych 40-50... a niebieskich moje nogi nie tolerują! Edytowane 9 Marzec 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 2 minuty temu, Jasiek napisał: Nie no też fajnie... PS. tylko po co mi 200km? moje nogi jak po czarnych to tak 30-40? a po czerwonych 40-50... a niebieskich moje nogi nie tolerują! Jaśku ,nasz harpaganie nie sztuka się ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 No ja tylko wtedy czerpię przyjemność jeżdżenia! 3-6 godzin intensywnego wysiłku i baseny... relax... sauny... po to żeby następnego dnia znów czuć że żyje! PS. po to jeżdżę na nartach! uwielbiam jak hamując po zjeździe "płaczę ze szczęścia". PS2. ale każdy lubi to co dla niego jest dobre... PS3. Ale okolice przepiękne trzeba przyznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 9 minut temu, marcinn napisał: Jaśku ,nasz harpaganie nie sztuka się ... No to już wiem że narty dziobami do tyłu nosisz na ramieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi