joker Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Cześć, Zamierzam zmienić moje Atomic Hawx 2.0 100 na coś sztywniejszego. Moje typy, które już miałem w sklepie na nogach to: 1. Atomic Prime 120 lub 130 2. Lange RS Wide 130 3. Nordica Doberman 120 Szukam buta ze skorupą o szerokości około 100 stąd takie pozycje jak wyżej. Co uważacie nt. powyższych propozycji, na czym wy jeździcie, co możecie polecić w interesującym mnie zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Nordica Speedmachine 130 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Wszystkie firmowe buty dzisiaj są dobre. Najważniejsze jest żeby but pasował do Twojej stopy, a firma to drugorzędna sprawa. Dużo ludzi chwali head raptor rs a ja miałem w nich luźną stopę. Kupiłem Lange. Każdy ma inną stopę. Przeczytaj to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Dalbello Panterra 130 - nie jeździłem w wygodniejszych butach, ale oczywiście podpisuje się pod waldkiem - każdy ma inną stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Head Vector Evo 120. Bardzo przyjemny but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker Napisano 12 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Podczas przymiarki w jednym z trójmiejskich sklepów powiedzieli żeby nie brać butów Atomic bo odstają od konkurencji - pytanie czy to prawda, czy mówili tak dlatego, że nie mają sprzętu Atomic u siebie? Najbardziej leżą mi właśnie Atomiki ale Langi tez były niezłe. Korzystaliście z z boot fittingu? Nigdy nie miałem butów "robionych" pode mnie, a to zawsze dodatkowy koszt i tu pytanie czy brać to co już lezy - Atomic, czy brać to co podobno można dopasować -> Lange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 Jeżeli masz możliwość przymiarki (lub kupić i odesłać, jeżeli nie będą pasować), to polecam coś takiego (zostanie trochę funduszy na wyciągi - w porównaniu z innymi) https://ski-park.com.pl/sklep/buty-narciarskie-tecnica-demon-120/ Mam identyczne, kupione w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 a jak wytniesz w nich dziurę, to flex można zmniejszyć nawet poniżej 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker Napisano 18 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Dnia 14.12.2017 o 16:34, Plywak napisał: a jak wytniesz w nich dziurę, to flex można zmniejszyć nawet poniżej 100 Tylko nie wiem kto pisał o zmniejszaniu flexa... Dnia 12.12.2017 o 14:09, joker napisał: Korzystaliście z z boot fittingu? Nigdy nie miałem butów "robionych" pode mnie, a to zawsze dodatkowy koszt i tu pytanie czy brać to co już lezy - Atomic, czy brać to co podobno można dopasować -> Lange. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 3 hours ago, joker said: Tylko nie wiem kto pisał o zmniejszaniu flexa... ? odpowiadałem na posta, który został wycięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi