Gość Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Ciekawe, trochę jak Dubaj ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Jurek, ten temat jest nadal aktualny czy już nie? Tak tylko pytam, na razie ogólnie i niezobowiązująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Oczywiście- są 2 opcje do wyboru - albo Zermatt samolotem , albo Monterosa Ski w dolinie Aosty już za 1650 zł za przelot samolotem, transfery z lotniska, 7 noclegów i 6 - dniowy karnet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Aaaaa czyli nieco inaczej niż w temacie ale ... może i lepiej? Czyli za 1650 PLN masz przelot samolotem, transfery, kwaterę i karnet? Kuszące! A kwaterka jaka? Czyli tylko wyżywienie jako dodatkowy koszt? Terminy jak w temacie czy coś się zmieniło? Skąd wylot? Jest jakiś deadline do kiedy trzeba się określić? Czy to jakieś BP organizuje? Sorry za tyle pytań ale "nieco" mnie zaciekawiłeś. Jakby co możesz mi napisać na priv choć w sumie trzymam się głównego tematu. Sonduję sprawę. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Taka cena jest przy zakwaterowaniu w apartamencie 3 osobowym 800 m od stoku z darmowym skibusem w Alagna , przy 2 osobach jest 250 zł/os. drożej . Wyloty są z wielu miast w Polsce do Mediolanu , ekipa ode mnie leci z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 1 godzinę temu, JurekByd napisał: w Alagna no to do tytułowego Zermatt będziecie mieli kawałek drogi😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi