lski@interia.pl Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2018 W poniedziałek w południe ruszają zapisy na ten 22 kilometrowy zjazd,jeśli ktoś chętny-ja szukam towarzystwa... Przeczytać stronę i zapisać się szybko na 19go stycznia,zanim 1000 miejsc zostanie rozdysponowanych,a stanie się to bardzo szybko... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2019 Dnia 7.09.2018 o 20:37, lski@interia.pl napisał: W poniedziałek w południe ruszają zapisy na ten 22 kilometrowy zjazd,jeśli ktoś chętny-ja szukam towarzystwa... Przeczytać stronę i zapisać się szybko na 19go stycznia,zanim 1000 miejsc zostanie rozdysponowanych,a stanie się to bardzo szybko... i jak było ? zmieściłeś się w pierwszej setce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 (edytowane) Dnia 24.01.2019 o 14:07, Jeeb napisał: i jak było ? zmieściłeś się w pierwszej setce ? Z braku towarzystwa zostałem w domu, a konkretnie w Szczyrku,gdzie dziś jechałem gigant reklamowany jako "najtrudniejszy w Polsce" a jutro jadę gigant reklamowany jako "najdłuższy w Polsce"...I także przyjechałem tu samotnie,co świadczy,że przyjaźnię się z niewłaściwymi ludźmi... Edytowane 25 Styczeń 2019 przez lski@interia.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 1 godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Z braku towarzystwa zostałem w domu, a konkretnie w Szczyrku,gdzie dziś jechałem gigant reklamowany jako "najtrudniejszy w Polsce" a jutro jadę gigant reklamowany jako "najdłuższy w Polsce"...I także przyjechałem tu samotnie,co świadczy,że przyjaźnię się z niewłaściwymi ludźmi... A za tydzień, nie wybierasz się do Szczyrku ? http://www.skrzyczne.cos.pl/aktualnosci/narciarski-puchar-szczyrku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 25 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 Na 90% tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2019 9 minut temu, lski@interia.pl napisał: Na 90% tak. To się spotkamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi