marionen Posted May 13 Report Share Posted May 13 Jest już kalendarz na kolejny sezon, zawody wracają do Jasnej, osobiście wolę Spindleruv Mlyn, no jednak Śląsk, Małopolska i Podkarpacie też pewnie chcą oglądać PŚ na żywo. Jest nowość(chyba)... Zapowiada się kolejny ciekawy sezon, jak to po IO. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted May 13 Report Share Posted May 13 Chciałbym oglądnąć na żywo zawody w Kitzbuhel SG i DH ale jeszcze nie wiem czy się nastawiać na najbliższy sezon czy dopiero na styczeń 2028. Miałem już je oglądać w 2023 ale wtedy wyjazd nie wypalił ze względów zdrowotnych. Zawody w Bormio też kuszą ale mam w głowie na świeżo igrzyska, więc one raczej na dalszą przyszłość. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorol Posted May 13 Report Share Posted May 13 Fajnie, zaś będzie można na Słowacje wyskoczyć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek71 Posted July 20 Report Share Posted July 20 ciekawe transfery u pań: A. Robinson przechodzi do Heada, zresztą L. Colturi takoż. P. Moltzan do VanDeera, F. Grritsch do Atomika, L. Gauche do Atomika, L. Baumann do Stöckli, a N. Good do Völkla. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek71 Posted July 20 Report Share Posted July 20 U chłopców ruch jeszcze większy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts