Chrumcia Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Już jakis czas temu chodził mi po głowie pomysł na bloga gdzie bede opisywac swoje relacje z wyjazdow narciarskich, zawodow itp. Zawsze to bedzie później co powspominac bo tak to czasem cos odleci z niepamieć. Powoli będe coś tam opisywać, wyjazdy zapewne na bieżąco a w między czasie jakies przypomnienia z poprzednich lat http://narciara.blox.pl/ Zapraszam do odwiedzenia 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 Trzymam kciuki. Ja kiedyś pisałem bloga, ale po dwóch latach już mi się nie chciało. W końcu zlikwidowano domenę blog.pl, ja nie zdążyłem przekopiować treści, i wszystko znikło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 2 godziny temu, Chrumcia napisał: http://narciara.blox.pl/ doskonały pomysł - zawsze to lepiej pisać u siebie. Z zapartym tchem przeczytałem Twoją opowieść o początkach w Szczyrku, tam też zaczynałem mając lat 8 Liczę na filmiki z Twoją jazdą Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 chciałem się zarejestrować na Twoim blogu ale oczymuję taki komunikat Nie znaleziono strony o podanym adresie. Za chwilę zostaniesz automatycznie przekierowany na Gazeta.pl Przejdź na stronę główną Gazeta.pl Copyright @ Agora SA O nas Staże u nas Reklama Prywatność Licencje/Kontent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2018 (edytowane) Zajrzałam - bardzo fajnie się zapowiada 😊, życzę Ci więc wytrwałości i weny twórczej! Ja tak sobie od półtora roku opisuję na bikestats bliższe i dalsze wycieczki rowerowe. Edytowane 25 Listopad 2018 przez tanova 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 8 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Dzisiaj nowy wpis, początek relacji z wyjazdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 (edytowane) W dniu 8.12.2018 o 20:03, Chrumcia napisał: Dzisiaj nowy wpis, początek relacji z wyjazdu co się stało z Twoim Blogiem http://www.blox.pl/blog/0,0.html?blogName=narciara bo zamiast nart otwiera się Lopez ??? Edytowane 23 Wrzesień 2019 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 23 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2019 daj spokój z nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 24 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2019 umarł śmiercią naturalną.....nie miałam kompletnie czasu, zajęłam się czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi