marledgraf Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Witam. Jestem przed zakupem butów. Gdzie w Bielsku-Białej lub Katowicach znajdę sklep z dużym wyborem? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Kraków-Windsport,Zakopiańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostek Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 Giełda zimowa w Katowicach? Wśród używek zawsze jest paru wystawców nowego sprzętu. Byłem w listopadzie i było z czego wybierać przy czym mniejszy wybór był przy rozmiarach powyżej 46 z tego powodu zakupiłem używane buty zamiast nowych ale nie żałuję. Wystawiają się w każdą sobotę i niedzielę na Muchowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arti51 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 1 godzinę temu, [email protected] napisał: Kraków-Windsport,Zakopiańska. Polecam. Duży wybór i dopasowanie na miejscu. Naprawdę poświęcają wiele czasu klientowi. Ja akurat kupiłem w innym sklepie, ale robiłem u nich odbarczanie i wkładki. Możliwość skorzystania z trenażera. Fachowa obsługa. Same plusy. Ps. Nie pracuje dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2019 W BB Ski Sport na Katowickiej albo EkspertSport na Krakowskiej, w BB sklepów z większym asortymentem nie znam 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi