marcinn Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Zapowiadana pogoda skusiła nas dziś na V. Raczę Warunki b.dobre. Sporo narciarzy już chyba zakończyło sezon,bez kolejek Pierwsze dwie godzinki twardo, wręcz lodowo Później wszystko zaczęło puszczać ale takie mają być narty wiosenne ☺️ Mała przerwa techniczna i jeździmy do zamknięcia wyciągów 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Nie kłam że nie stałeś w kolejce. Chyba przepuściłeś swoje panie przed sobą? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Łoo, kiedy ja tam byłem! Jeszcze Czechosłowacja była. Chętnie odwiedziłbym V Race, Vratna, Malino Brdo czy Donovaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi