niki364 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Hej! Od razu Nowym Roku wybieram się z grupą przyjaciół do Szczyrku. Będzie to nasz pierwszy wypad do tego ośrodka narciarskiego. Chciałabym od was wyciągnąć kilka informacji i rad Jaką wypożyczalnie nart możecie mi polecić? Jak to wygląda z karnetami cenowo? Wiem że jest gopass, ale nie obejmuje on jazdy nocnej, ile trzeba dopłacić w takim wypadku? Najlepiej wytłumaczcie mi wszystko jak to jest z tym gopass 😜 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 7 minut temu, niki364 napisał: Od razu Nowym Roku wybieram się z grupą przyjaciół do Szczyrku. Będzie to nasz pierwszy wypad do tego ośrodka narciarskiego. Chciałabym od was wyciągnąć kilka informacji i rad To módl się o śnieg, wspólnymi modłami może coś zdziałamy 7 minut temu, niki364 napisał: Jaką wypożyczalnie nart możecie mi polecić? Tą z TMR jak najbardziej można polecić, nartośmieci tam nie znajdziesz 9 minut temu, niki364 napisał: Jak to wygląda z karnetami cenowo? Wiem że jest gopass, ale nie obejmuje on jazdy nocnej, ile trzeba dopłacić w takim wypadku? Najlepiej wytłumaczcie mi wszystko jak to jest z tym gopass 😜 Ceny są dynamiczne, im wcześniej kupisz tym taniej (to w uproszczeniu bo data też ma znaczenie). Przez gopass też dokupisz jazdę wieczorną, po prostu teraz jej tam nie widzisz bo nie mają otwartej żadnej trasy która jest oświetlona, jak otworzą to i cena się pojawi Nie wiem dokładnie jak było w zeszłym roku bo miałem sezonówkę z dopłatą do wieczornej jazdy ale o ile dobrze pamiętam to było 69zł za jazdę wieczorną. Mogę się mylić więc jak coś to mnie ktoś poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Godna plecenia jest też wypożyczalnia BSA. Masz już Gopass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki364 Napisano 15 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 2 minuty temu, pasazer85 napisał: To módl się o śnieg, wspólnymi modłami może coś zdziałamy Inaczej nie myślę, że śniegu by nie było. Wczoraj byłam w Zieleńcu, sypał śnieg a dzisiaj w niedzielę od rana śnieg a później deszcz. 2 minuty temu, pasazer85 napisał: Tą z TMR jak najbardziej można polecić, nartośmieci tam nie znajdziesz Ceny są dynamiczne, im wcześniej kupisz tym taniej (to w uproszczeniu bo data też ma znaczenie). Przez gopass też dokupisz jazdę wieczorną, po prostu teraz jej tam nie widzisz bo nie mają otwartej żadnej trasy która jest oświetlona, jak otworzą to i cena się pojawi Nie wiem dokładnie jak było w zeszłym roku bo miałem sezonówkę z dopłatą do wieczornej jazdy ale o ile dobrze pamiętam to było 69zł za jazdę wieczorną. Mogę się mylić więc jak coś to mnie ktoś poprawi Dzięki za info z wypożyczalnią. A z tym gopass to zamawiam online i odbieram na miejscu tak? Gdy zostaną uruchomione nocne jazdy to w każdej chwili mogę je dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki364 Napisano 15 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 3 minuty temu, fredek321 napisał: Godna plecenia jest też wypożyczalnia BSA. Masz już Gopass? Jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 To zamawiaj. Fizycznie raczej go nie zdążysz dostać. Wydrukujesz papierowy z maila i w Infocentrum dostaniesz karnet zastępczy. Na niego kupujesz przez net. Popytaj, czy właściciel kwatery współpracuje z TMR. To daje spore zniżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Teraz, niki364 napisał: A z tym gopass to zamawiam online i odbieram na miejscu tak? Gdy zostaną uruchomione nocne jazdy to w każdej chwili mogę je dokupić? Jak zamawiasz online to przyjdzie Ci pocztą, Możesz również założyć konto i nie zamawiać karty, po prostu odebrać ją jak będziesz na miejscu i przypisać do konta. Jest też trzecia opcja (w ten weekend jeszcze jej nie widziałem) TMR ma postawić automaty przy stacji gondoli w których będzie można założyć konto, kupić skipass i odebrać kartę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki364 Napisano 15 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 1 minutę temu, fredek321 napisał: To zamawiaj. Fizycznie raczej go nie zdążysz dostać. Wydrukujesz papierowy z maila i w Infocentrum dostaniesz karnet zastępczy. Na niego kupujesz przez net. Popytaj, czy właściciel kwatery współpracuje z TMR. To daje spore zniżki. Ok dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Naprzeciwko gondoli, po drugiej stronie ulicy jest wypożyczalnia Fishera - w ubiegłym roku mieli nowy sprzęt z aktualnej kolekcji. Cenowo chyba nawet korzystniej niż w budynku TMR przy dolnej stacji wyciągu i bardziej kompetentna obsługa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 2 godziny temu, niki364 napisał: Od razu Nowym Roku wybieram się z grupą przyjaciół do Szczyrku. Śledźcie prognozy i przemyślcie termin! Jest teraz bardzo słabo w Szczyrku i prognozy tragiczne. Może się to zmieni na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki364 Napisano 16 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 12 godzin temu, janek57 napisał: Śledźcie prognozy i przemyślcie termin! Jest teraz bardzo słabo w Szczyrku i prognozy tragiczne. Może się to zmieni na lepsze. Na zmianę terminu to już nie bardzo, ponieważ mamy zrobioną przedpłatę w hotelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 W dniu 15.12.2019 o 20:33, niki364 napisał: wytłumaczcie mi wszystko jak to jest z tym gopass 😜 Jaką wypożyczalnie nart możecie mi polecić? Wszystko na temat karty Gopass Wieczorek Serwis i Wypożyczalnia Nart Udało Ci się kupić buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki364 Napisano 17 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Godzinę temu, surfing napisał: Wszystko na temat karty Gopass Wieczorek Serwis i Wypożyczalnia Nart Udało Ci się kupić buty? Tak zakupiłam Atomic Hawx Prime 85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi