Lexi Napisano 7 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2021 Descente..robi krótkie też - mają dodatkowo któryś model z zamkami wszytymi w pasie (jeszcze rzepy) - kombinacja nieograniczona wręcz jeśli zamieniłeś na brzuchu "kaloryfer" na "bojler".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffyx Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2021 Dzięki wszystkim za pomoc, faktycznie jednak jest coś się jednak da kupić , ciekawa oferta wydaje się w Salomon li Fischer ale nigdy nie miałem z ubraniami tych firm do czynienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffyx Napisano 17 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2021 ... a gdyby kogoś jeszcze interesował temat to znalazłem jeszcze coś takiego taniego Męskie Spodnie narciarskie Dare2B Achieve II czarne | Regatta Great Outdoors | Regatta PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2022 (edytowane) Krótkie spodnie robią, z tych co testowałem: Salomon, Schoffel, Descente. Najczęściej czarne, poza Salo. Helly Hansen nie robi, a szkoda. JMP zrobi ale w trakcie sezonu nie liczyłbym na krótki termin realizacji. Edytowane 3 Styczeń 2022 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffyx Napisano 16 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 ... jeszcze takie coś znalazłem ,są wersje SHORT I LONG , czarne , czerwone i niebieskie tyle że w Czechach , w Polsce praktycznie nie osiągalne chyba... M CHAKAL PANT | ESPACE (espaceshop.cz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffyx Napisano 16 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 (edytowane) ... ogólnie to nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale jakoś w tych wszystkich sklepach sportowych w tym roku (2021/2022) mało towaru ( Łódź) a i w sklepach internetowych jakby troszkę wyczyszczone ... Edytowane 16 Styczeń 2022 przez daffyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 17 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2022 19 godzin temu, daffyx napisał: ... ogólnie to nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale jakoś w tych wszystkich sklepach sportowych w tym roku (2021/2022) mało towaru ( Łódź) a i w sklepach internetowych jakby troszkę wyczyszczone ... Pozostałość po zeszłym roku. Ostrożniejsze zatowarowanie, żeby z nim nie zostać w razie „W”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi