[email protected] Napisano 2 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień Druskienniki,tradycyjne rozpoczęcie sezonu.Udałem się tam ufając w pełne bezpieczeństwo ośrodka,co sprawdziłęm wielokrotnie.Żadnych lawin,gwałtownych zmian pogodowych,trasa idealnie gładka przez cały dzień.Nigdy się tam nawet nie wywróciłem.Niestety tym razem było inaczej.W pierwszy dzień rozbiłem sobie mordę,w drugi złamałem nogę.Podobnie koleżanka z ekipy,Słowaczka,też zlamałą...SOR w Druskiennikach mogę polecić każdemu... 1 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień Godzinę temu, [email protected] napisał: Druskienniki,tradycyjne rozpoczęcie sezonu.Udałem się tam ufając w pełne bezpieczeństwo ośrodka,co sprawdziłęm wielokrotnie.Żadnych lawin,gwałtownych zmian pogodowych,trasa idealnie gładka przez cały dzień.Nigdy się tam nawet nie wywróciłem.Niestety tym razem było inaczej.W pierwszy dzień rozbiłem sobie mordę,w drugi złamałem nogę.Podobnie koleżanka z ekipy,Słowaczka,też zlamałą...SOR w Druskiennikach mogę polecić każdemu... jak można złamać w hali ? z drugiej strony że teraz bo do prawdziwej zimy jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 3 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień (edytowane) 14 godzin temu, Jeeb napisał: jak można złamać w hali ? z drugiej strony że teraz bo do prawdziwej zimy jeszcze daleko Jak widać można.W bucie ,w kostce,zahaczyłem dziobem o tykę slalomu,biorąc ją na ochraniacze,i wykręciła nogę.To rzeczywiście rzadki przypadek w twardych,mocno zapiętych butach...Może trzeba było jeszcze mocniej dociągnąć,tylko wtedy pewnie poszłyby więzadła.Chyba jak na slalomkę miałem za wysoko ustawione wiązania...Koleżanka Słowaczka już po,ja czekam na zdjęciu na kolej do gipsowania.Wszystko na EKUZ,oboje oceniliśmy,że dobra decyzja w porównaniu z obsługą SORów w krajach macierzystych.. Edytowane 3 Sierpień przez [email protected] 2 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień No to niech się zrasta i rehabilituje. Zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 5 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień W dniu 2.08.2026 o 19:07, [email protected] napisał: Druskienniki,tradycyjne rozpoczęcie sezonu.Udałem się tam ufając w pełne bezpieczeństwo ośrodka,co sprawdziłęm wielokrotnie.Żadnych lawin,gwałtownych zmian pogodowych,trasa idealnie gładka przez cały dzień.Nigdy się tam nawet nie wywróciłem.Niestety tym razem było inaczej.W pierwszy dzień rozbiłem sobie mordę,w drugi złamałem nogę.Podobnie koleżanka z ekipy,Słowaczka,też zlamałą...SOR w Druskiennikach mogę polecić każdemu... Córka już tam jest; ja dojeżdżam w sobotę - @[email protected] - coś nie jest nam dane się tam spotkać. Fatalne te "przygody". Zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 5 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 3 godziny temu, Cosworth240 napisał: Córka już tam jest; ja dojeżdżam w sobotę - @[email protected] - coś nie jest nam dane się tam spotkać. Fatalne te "przygody". Zdrowia. Dzięki.Prędzej chyba spotkamy się w KRK niż tam,cjoć liczę,że w połowie października dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień W dniu 2.08.2026 o 19:07, [email protected] napisał: Podobnie koleżanka z ekipy,Słowaczka,też zlamałą Ty to Zbychu jesteś Gość... nie pozwoliłeś żeby kumpela sama musiała się po SORze poniewierać... szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi