Zagronie Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Mam prośbę do Administratora. Chciałbym pisać blog o moich wspomnieniach. Ostatnio leżę od dwóch tygodni w łóżku. Dwóch pozytywnych w bliskiej rodzinie. Gorączka,kaszel, temperatura. Ale już lepiej .Na myślenie mam czas. Wychodzą szczegóły z przyszłości...Jak to było z nartami i górami. Chciałbym o tym pisać. Począwszy od obecnego okresu i cofając się wstecz, gdzieś do roku 1964. Będą to głównie wspomnienia górsko-narciarskie. A także ciekawostki praktycznie nie znane nikomu w Polsce. Nieuniknione sa pewne wątki osobiste. Będę starał się zachowywać w praktyce chronologię wydarzeń(chronologię wstecz). Bedą to opowiastki starego narciarza i miłośnika gór. Każda będzie osobnym rozdziałkiem, opisującym pewien okres, czy konkretne wydarzenie. Wyobrażam sobie zorganizowanie tego w następujący sposób. Jakiś główny tytuł blogu, np. Zagronie, wspomnienia. Potem w podtytułach koleje wątki i przykładowo: - San Anton-rozczarownie --------------------------- - Narty na dachu świata ----------------------- - Zakład Badań Rakietowych i Satelitarnych ----------------------- - Kalatówki ----------------------- - Kursy narciarskie w Zakopanem w 1964 roku. Coś sobie przypomnę, będę miał ochotę, to będę pisał. Myślałem o wykorzystaniu swoich klisz. Zawsze dużo fotografowałem. Fotografia to było moje hobby. Więc postaram się coś z tym zrobić. Szkoda tego materiału. Jest to historia gór i nart widziana przez pasjonata. Więc jak w praktyce to uczynić, by można było dodawać kolejne wątki? Zagronie 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 14 minut temu, Zagronie napisał: Więc jak w praktyce to uczynić, by można było dodawać kolejne wątki? Zagronie Cześć, Nadałem Tobie uprawnienia do zakładania Bloga. Teraz możesz stworzyć Bloga i dodawać w nim nowe wpisy. Jeżeli będę mógł w czymś jeszcze pomóc to pisz. Jacek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Czekam z niecierpliwością na Twoje „wypociny”😁 Dużo zdrowia na teraz👍🏻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 ja też, zwłaszcza na te rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 9 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2020 Dziękuję serdecznie Administratorowi za możliwość założenia blogu. Kolegom za zachętę . Jak dojdę do siebie, to zacznę gryzmolić pierwszy post. Zagronie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 13 godzin temu, JC napisał: Nadałem Tobie uprawnienia do zakładania Bloga. Czyli żeby założyć boga trzeba się zgłosić do admina? Czy jest inny sposób żeby go założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 37 minut temu, waldek71 napisał: Czyli żeby założyć boga trzeba się zgłosić do admina? Czy jest inny sposób żeby go założyć? w przypadku Boga na 😀pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 36 minut temu, waldek71 napisał: Czyli żeby założyć boga trzeba się zgłosić do admina? Czy jest inny sposób żeby go założyć? Tak, trzeba uzyskać dostęp do tej funkcjonalności, który ja nadaję. Ale jest to formalność, wystarczy napisać do mnie i już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 7 godzin temu, Zagronie napisał: Dziękuję serdecznie Administratorowi za możliwość założenia blogu. Kolegom za zachętę . Jak dojdę do siebie, to zacznę gryzmolić pierwszy post. Zagronie To ja dziękuję, że wzbogacisz treści forum. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 4 godziny temu, waldek71 napisał: Czyli żeby założyć boga trzeba się zgłosić do admina? Jeszcze sam siebie nie cytowałem, ale wyszło nieziemsko😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi