JC Napisano 22 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2020 Kotelnica Białczańska, to jedno z najpopularniejszych miejsc w Polsce na narciarskich wypad. Świetnie przygotowane stoki, nowoczesne koleje linowe i duże, darmowe parkingi - sprawiają, że przyjeżdża tu wielu narciarzy i snowboardzistów. Białka to jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 Miała być ciekawa opowieśćo wyciągu Pasika (Pasieki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 1 godzinę temu, mysiauek napisał: Miała być ciekawa opowieśćo wyciągu Pasika (Pasieki?) No właśnie :). Niestety kamera odmówiła posługi i ten fragment nie nadaje się do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 49 minut temu, JC napisał: No właśnie :). Niestety kamera odmówiła posługi i ten fragment nie nadaje się do publikacji To następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 Mnie trochę tam brakuje pokazania Remiaszowa i tej trasy czerwonej tzw. FIS, a to ciekawe propozycje tam i mniej oblegane. Ale rozumiem że dostępności nie było Można było też wspomnieć o „trasie widokowej” po śladzie tras biegowych... dla mniej zaawansowanych przy dobrej pogodzie jak na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 (edytowane) 10 minut temu, mario33 napisał: Mnie trochę tam brakuje pokazania Remiaszowa i tej trasy czerwonej tzw. FIS, a to ciekawe propozycje tam i mniej oblegane. Ale rozumiem że dostępności nie było Można było też wspomnieć o „trasie widokowej” po śladzie tras biegowych... dla mniej zaawansowanych przy dobrej pogodzie jak na filmiku ..jak @JC robił materiał to Ramiszów jeszcze nie pracował a "przewiązka" (7) do tej pory nie jest gotowa całkiem chociaż widziałem wczoraj ze co poniektórzy już tamtędy się "przedzierali".. Edytowane 23 Grudzień 2020 przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2020 1 godzinę temu, mario33 napisał: Mnie trochę tam brakuje pokazania Remiaszowa i tej trasy czerwonej tzw. FIS, a to ciekawe propozycje tam i mniej oblegane. Ale rozumiem że dostępności nie było Można było też wspomnieć o „trasie widokowej” po śladzie tras biegowych... dla mniej zaawansowanych przy dobrej pogodzie jak na filmiku Przejechałem wszystkie trasy, więcej nic nie było czynne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi