Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Ratrak

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, grimson napisał:

daj znać, jak warun na lodowcu.

ja jutro planuję wbić na nocne. będzie kartoflisko, bo zapowiadają +10 st C.

Rano betonowo. Ale noc była zimna. Dużo wiało. Więc lodowiec ładnie trzymał. Potem miękko i ślisko czyli szybko. Ogólnie fajnie. Ale jutro może być trudniej… ps fajna ekipa instruktor i zawodnik 

IMG_1916.jpeg

IMG_1917.jpeg

IMG_1918.jpeg

IMG_1919.jpeg

IMG_1926.jpeg

IMG_1930.jpeg

IMG_1931.jpeg

IMG_1934.jpeg

IMG_1936.jpeg

IMG_1939.jpeg

• Like 6

18 minut temu, grimson napisał:

W nocy stok nie był ratrakowany. Zapowiada się dobre kartoflisko.

Padał lekki deszcz i plusy. Widzę, że jesteś zdeterminowany - ja dziś odpuściłem - wystarczyła podróż Sk-ce Łódź z rana.

2 godziny temu, sstar napisał:

Padał lekki deszcz i plusy. Widzę, że jesteś zdeterminowany - ja dziś odpuściłem - wystarczyła podróż Sk-ce Łódź z rana.

jak jest możliwość wbicia na Kamieńsk Glacier, to dlaczego nie.

dziś będzie warun dla koneserów, na gorze widoczne prześwity, na dole pojawił się lodowy podkład.

image.thumb.png.2fc3378ad18f57de3b20b0775ca70924.png

• Like 1

No i cyk, dziś było szybciej niż zwykle w ramach doskonalenia jazdy na wprost.

Pekla bariera „7” przy Vmax. Były liczne próby przy pustym stoku.

Sports Tracker wypluł w totalu 2 godz 0 min, dystans total 21,46km, v max 72,2km/godz.

8accbf34-e7cf-4779-9ff8-21ce6a7c1946.jpeg

6b790ede-41e3-4b47-9c8a-0abeda230c1b.jpeg

• Like 1

13 godzin temu, grimson napisał:

Jest extra. Niby miękko, ale tylko na wierzchu. Dół lodowy. Pojawily się przetarcia:

- wyjście z kanapy, po prawej stronie

- główny stół: po lewej, górny odcinek

poza tym można cisnąć.

IMG_7815.jpeg

IMG_7813.jpeg

IMG_7812.jpeg

IMG_7811.jpeg

IMG_7817.jpeg

IMG_7816.jpeg

wczoraj na lodowcu jeździł młody chłopak, z 12 lat? z tatą.

chłopak po amputacji jednej nogi.

śmigał na jednej narcie.

jak miał ostatni zjazd, to poszedł w dół pełnym piecem, aż miałem problem go dogonić.

chapeu bas!

GK wyłączyła od dzisiaj orczyk.

jechałem nim wczoraj, pierwsze 150m brak śniegu, jazda po plastykowych matach. następnie sporo miejsc, gdzie prześwitywała trawa, trzeba było omijać bokiem te place, bo na bokach dalej leży śnieg.

ciekawe, że śniegu dookoła jest sporo. wystarczy przenieść śnieg w gołe place i temat załatwiony. jak widać, jest to na razie zbyt duże wyzwanie dla GK.

• Like 1

5 godzin temu, grimson napisał:

GK wyłączyła od dzisiaj orczyk.

jechałem nim wczoraj, pierwsze 150m brak śniegu, jazda po plastykowych matach. następnie sporo miejsc, gdzie prześwitywała trawa, trzeba było omijać bokiem te place, bo na bokach dalej leży śnieg.

ciekawe, że śniegu dookoła jest sporo. wystarczy przenieść śnieg w gołe place i temat załatwiony. jak widać, jest to na razie zbyt duże wyzwanie dla GK.

Mnie to dziwi, że Ciebie to dziwi...

Jeździ, to kolejka do taśmy. Zamknięty jest do niej równoległy talerzyk, którym bardziej początkujący wyciągali się do połowy stoku. Milionerzy z PGE nie ogarnęli, że wystarczy łopatą narzucić śniegu na ślad talerzyka. Żal ryja strzępić na nich.

• Sad 1

3 godziny temu, Ratrak napisał:

Milionerzy z PGE nie ogarnęli, że wystarczy łopatą narzucić śniegu na ślad talerzyka

na CG, jak dogorywa orczyk prowadzący na Żmiję, to obsługa bierze dwóch sipowych i łopatami zapewniają pokrywę śnieżną.