brachol Napisano 4 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2024 Witam Z powodu zmiany planów mam do sprzedania 4 jednodniowe karnety Wiślański Skipass, kupione w BF cena 96 zł za sztukę. Są w formie vouchera do zrealizowania w kasie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 4 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2024 2 godziny temu, brachol napisał: Witam Z powodu zmiany planów mam do sprzedania 4 jednodniowe karnety Wiślański Skipass, kupione w BF cena 96 zł za sztukę. Są w formie vouchera do zrealizowania w kasie. pozdrawiam Wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasko13 Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 (edytowane) Dzień dobry, Również odsprzedam 1 sztukę jednodniowego karnetu na wiślański skipass. Cena jak przy zakupie - 96 zlotych Voucher w formacie pdf. Edytowane 6 Luty 2024 przez adasko13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 No zaczyna się…. Jarmark przedświąteczny 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 Godzinę temu, marcinn napisał: No zaczyna się…. Jarmark przedświąteczny Jak co sezon 😁 Teraz pogoda przyspiesza decyzje sprzedażowe. Niedługo będzie wysyp ofert na allegrach / olyksach na vouchery do pingwinów i innych pojedynczych stacji. Także polować, negocjować a może i jakieś freeski wpadnie 🙃 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 (edytowane) W dniu 4.02.2024 o 18:04, brachol napisał: Witam Z powodu zmiany planów mam do sprzedania 4 jednodniowe karnety Wiślański Skipass, kupione w BF cena 96 zł za sztukę. Są w formie vouchera do zrealizowania w kasie. pozdrawiam ja mam takich 6 🤣 😂 🙃 ciągle czekałem na zajebisty warun, jak był przez parę dni to akurat robota mnie nie puszczała 🫣 jednak mam jeszcze nadzieję, że wykorzystam wiem, nadzieja matką .... Edytowane 6 Luty 2024 przez Krakus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Luty 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 35 minut temu, Krakus81 napisał: ja mam takich 6 🤣 😂 🙃 ciągle czekałem na zajebisty warun, jak był przez parę dni to akurat robota mnie nie puszczała 🫣 jednak mam jeszcze nadzieję, że wykorzystam wiem, nadzieja matką .... Ja już swoje sprzedałem. Warun pewnie będzie, ale ja czasu nie znajdę na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 tak więc, ja mam 6 takich karnetów. Gdyby ktoś chciał, to proszę kontaktować się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 3 plus 3 gratis ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 5 minut temu, przemo_narciarz napisał: 3 plus 3 gratis ? Spokojnie Jeszcze troszkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 6 minut temu, marcinn napisał: Spokojnie Jeszcze troszkę Ja cierpliwy jestem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 (edytowane) 5 godzin temu, pawelb91 napisał: Jak co sezon 😁 Teraz pogoda przyspiesza decyzje sprzedażowe. Niedługo będzie wysyp ofert na allegrach / olyksach na vouchery do pingwinów i innych pojedynczych stacji. Także polować, negocjować a może i jakieś freeski wpadnie 🙃 Już jest sporo i to w dobrych cenach, plus oferty odsprzedaży noclegów. Także na różnych grupach na FB. Edytowane 6 Luty 2024 przez ZdolnyŚlązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 Czy jakaś prognoza widzi jeszcze zimę ? Miała być zmiana ale chyba to już koniec. ??? 😢 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek Napisano 6 Luty 2024 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2024 16 minut temu, Jusik2002 napisał: Czy jakaś prognoza widzi jeszcze zimę ? Miała być zmiana ale chyba to już koniec. ??? 😢 Tak np. tutaj widzą zimę od następnego wtorku: https://www.weather-forecast.com/locations/Tylicz/forecasts/latest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi