gabrik Napisano 13 Marzec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2024 Sprzedam jak w tytule. Narty nigdy nie pracowały w wypożyczalni. Ślizg nigdy nieplanowany, od dwóch lat jedynie poprawiane diamentami o gradacji 200 do 400. Jest to model 2018/19. Narty we wszystkich testach uzyskiwały świetne opinie i rzeczywiście na nie zasługują. 1900 zł. Obecnie po siedmiu, 6 dniowych pobytach alpejskich i kilku weekendowych w kraju. Moje, porównując do oglądanych w ostatni week, tegorocznych, z centrum testowego w Białce, są w świetnym stanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 17 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2024 nieaktualne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2024 W dniu 17.09.2024 o 21:35, gabrik napisał: nieaktualne Sprzedałeś? Czy zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 20 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2024 16 godzin temu, sstar napisał: Sprzedałeś? Czy zostają? Jak już wiesz, poszły w inne ręce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2024 Godzinę temu, gabrik napisał: Jak już wiesz, poszły w inne ręce... też pozbyłem się wszystkich moich GS - lepiej nie kusić losu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2024 Godzinę temu, Jeeb napisał: też pozbyłem się wszystkich moich GS - lepiej nie kusić losu Ja ciągle mam, ale znowu tak dużo na nich nie jeżdżę i jak mam wybór to po pustym i twardym z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 20 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2024 4 godziny temu, Jeeb napisał: też pozbyłem się wszystkich moich GS - lepiej nie kusić losu Janie, Ty już jak widziałem to na takich kołkach jeździłeś, że miałeś czas obskoczyć zapewne całe spektrum dostępnych nart. A u mnie, to wiesz dusza jedno, ciało i umiejętności drugie 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi