MikeSki Napisano 23 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2024 W dniach 25 stycznia - 2 lutego 2025 (9 dni) planuje pobyt w ośrodku SKIWELT w dowolnej miejscowości (Söll, Going, Ellmau, Itter, Scheffau, Hopfgarten, Westendorf, Brixen). Obok jest rejon KITZBÜHEL- możliwość jednego karnetu za dopłatą 56 €. Rejon zaraz przy zjeździe z Niemiec, granica Kufstein. Już teraz są znakomite warunki narciarskie ponad 100 cm śniegu na górze ponad 80 cm śniegu w dolinie. 254 km tras. Szukam osób do wspólnego wynajęcia mieszkania wakacyjnego albo pokoju. Ja człowiek starej daty lat 54 ale zapalony narciarz- pierwszy rano na wyciągu ostatni zjeżdżam. Też samodzielnie dojadę pociągiem w te rejony z Niemiec gdzie pracuje. Nie potrzebuję rano transportu na stok bo ogarnę to skibusem. Mi chodzi tylko o wspólne podzielenie kosztów wynajmu kwatery ponieważ oferty dla jednej osoby są takie same jak dla dwóch a nawet trzech osób. Mogę spać w salonie na kanapie i odstąpię chętnym sypialnie. Rezerwację chce zrobić do 10 stycznia. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi