tryhp3 Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty (edytowane) Dodaję temat, ponieważ chyba nie ma. Większa stacja niedaleko granicy od strony Jurgowa. M. in. gondola i tras czerwonych czy czarnych chyba więcej niż na Jaworzynie. Ktoś jeździ? Hot or Not? Edytowane 28 Luty przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty Bachledowa Dolina Bachledova 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2 godziny temu, tryhp3 napisał: Ktoś jeździ? Byłem parę dni temu - były ferie po części słowackie po części polskie - ludzi masa. Może jak pusto to warto tam pojechać .. jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 28 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty (edytowane) @Lexi Byłeś może w weekend? Dzisiaj na kamerkach kolejek nie ma. Ja myślę nad jutrzejszą sobotą i na pewno będzie więcej ludzi. Ferie jeszcze też trwają (PL, SK, CZ...). Edytowane 28 Luty przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 15 minut temu, tryhp3 napisał: Byłeś może w weekend? Nie.. byłem w środku tygodnia - postaraj się w miarę wcześnie przyjechać żeby zaparkować blisko gondoli (parking 5 Euro). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 28 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty @Lexi Czy za ten parking można kartą płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Luty Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 4 minuty temu, tryhp3 napisał: @Lexi Czy za ten parking można kartą płacić? Tak, koło kas są maszyny do płacenia parkingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 2 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec Byłem wczoraj. Co do parkingu to byliśmy drudzy i nasze auto stało obok parkingu VIP. Ludzi raczej dużo nie było, brak kolejek do wyciągów. Co do relacji Jacka Ciszka, to moja opinia już raczej taka optymistyczna nie jest. Trasa niebieska (1) jest bardzo płaska (nazwał bym ją zieloną) i wąska, przy pierwszym zjeździe jeszcze była OK, jak wracaliśmy na parking o 12:00 to była przeorana. Ona powinna być ze dwa razy szersza i powinna istnieć alternatywa do niej, najlepiej wzdłuż gondoli. Trasa 9 i 10 to de facto jedna trasa, warunki tam były zdecydowanie lepsze, zaczęły się psuć dopiero po 12:00. Myślę, że to żadna trasa czerwona a niebieska. Oznaczenie tras 5 i 6 na całej długości jako dwie trasy to też nadużycie. Tu już jeździło mniej narciarzy i do końca było tam twardo. One są w lesie i to też na pewno pomagało. Tu już można się zgodzić, że to trasy czerwone. Podobnie było z trasą czarną, ale ona wiele trudniejsza od 5/6 nie jest. Trasa czerwona 11 jest na mapach ale jest zamknięta, na dole budują zbiornik zapewne do jej naśnieżania. Orczyk H z mapy, chyba jest zamknięty na stałe, ponieważ wokół jego dolnej stacji, stoją teraz samochody (parking). Trasa czarna 7 z tego co widzę, jest praktycznie cały czas zarezerwowana dla klubów. Pytanie czy wyciągi które są na mapach (zaznaczyłem niżej) a wydają się nie używane, będą reaktywowane? Obok trasy 7 widziałem też już częściowo zarośniętą równoległą do niej trasę (na mapach jest też wyciąg którego już chyba tam nie ma, zaznaczyłem na kolejnej mapie), rozumiem że trasa 7 ją zastąpiła? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi