johnny_narciarz Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 3 zakłady chybił-trafił: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Mąż z żoną jedzą obiad w wykwintnej restauracji, kiedy nagle do ich stolika podchodzi oszałamiająco piękna, młoda dziewczyna, całuje faceta w usta, mówi, że zobaczą się później i wychodzi. Żona patrzy na męża z wściekłością: - Kto to był?! - Moja kochanka - odpowiada mąż. - Wystarczy! Chcę rozwodu! - Dobrze - odpowiada mąż - ale zauważ, że po rozwodzie nie będzie już wycieczek do Paryża na zakupy, nie będzie wakacji na Karaibach, nie będzie mercedesa w garażu i nie będzie weekendów na jachcie. Ale oczywiście możesz zrobić jak zechcesz. W tym momencie żona zauważa ich wspólnego znajomego wchodzącego do restauracji z młodą, ładną dziewczyną: - Kim jest ta dziewczyna obok Karola? - To jego kochanka - informuje ją mąż. - Eeee, to nasza jest ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 W Warszawie Alejami Jerozolimskimi w pobliżu kancelarii premiera spacerują dwie osoby. Przez uchylone okna słychać głośne STO LAT,chwilka ciszy i znów głośne STO LAT. Przechodnie porozumiewawczo patrzą na siebie a jeden drugiego pyta... - czyżby pan premier miał urodziny? Nieeeee. Odpowiada drugi. Trwa posiedzenie rządu i ustalają wiek emerytalny.:biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Dobre! I samo życie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Człowiek dynamo.... :tongue: [video=youtube;aIX3ntiTV-g] Ja bym snowboardzistom dał takie biało czerwone oświetlenie,żeby było ich widać,kiedy siedzą na środku trasy i myślą nad przejechaniem kolejnych 10 metrów... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Ja bym snowboardzistom dał takie biało czerwone oświetlenie,żeby było ich widać,kiedy siedzą na środku trasy i myślą nad przejechaniem kolejnych 10 metrów... Ja bym im dał koguta niebieskiego albo pomarańczowego na zakuty łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Uwielbiam takie poczucie humoru :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 http://allegro.pl/narty-k2-obsethed-factory-08-09-179cm-naxo-nx21-m-i2157545056.html "Wiązania są gratis - mają luzy i nadają się do jazdy w puchu lub do naprawy. Problem tych wiązań polega na tym że mają luzy odczuwalne przy przechodzeniu z krawędzi na krawędź." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) Chyba coś w tym jest Austria http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,321542,iSort,1,iTime,3,iAId,2 Edytowane 3 Marzec 2012 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 :wink:Z okazji Dnia Kobiet:biggrin:Oj to były czasy..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 :wink:Z okazji Dnia KobietTy to Oj to były czasy.....[ATTACH=CONFIG]6489[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6490[/ATTACH] Darek gdzieś Ty to miał schowane? Może w szafie bo zżółkło jak te buty Fischer Soma.:stupid: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Darek gdzieś Ty to miał schowane? Może w szafie bo zżółkło jak te buty Fischer Soma.:stupid: :biggrin: ] Raz zdarzyło się że namówiliśmy z Figo naszego kolegę do zakupu takiego prezentu dla żony tylko oczywiście nowszej generacji, nawet my dobrzy koledzy poszliśmy z nim do sexshopu pomóc kupić:biggrin:, efekt był taki że mało naszego kolegę kobita w domu nie zabiła, jak przytargał to do łóżka na wieczorne igraszki:biggrin:. tak że jak ktoś potrzebuje dobrej rady to zapraszamy:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 LIST DESPERATKI DO "SERWISU TECHNICZNEGO": W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które w CHŁOPAKU działały dotychczas bez zarzutu. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów, takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował, zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje KOMPUTER i SPORT. ROZMOWA z Nim nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie. - Desperatka DROGA DESPERATKO! Pragniemy na wstępie zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas, gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym. Spróbuj wprowadzić komendę C:\\MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZY, oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY. Pamiętaj jednak, że nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędów GROBOWA_CISZA lub PIWO. PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ. - Serwis techniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 ] Raz zdarzyło się że namówiliśmy z Figo naszego kolegę do zakupu takiego prezentu dla żony tylko oczywiście nowszej generacji, nawet my dobrzy koledzy poszliśmy z nim do sexshopu pomóc kupić:biggrin:, efekt był taki że mało naszego kolegę kobita w domu nie zabiła, jak przytargał to do łóżka na wieczorne igraszki:biggrin:. tak że jak ktoś potrzebuje dobrej rady to zapraszamy:stupid: Bo widzisz myśmy nigdy takiej instrukcji obsługi nie widzieli.:applause: To to służy do masaży szyi... A cholera wie co nasz kolega chciał masować.Prócz tego tam na opakowaniu pisze,że turystyczny!:stupid: To gdzie z tym,takim,takom w domowe pielesze :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 A cholera wie co nasz kolega chciał masować.Prócz tego tam na opakowaniu pisze,że turystyczny!:stupid: No ja wiem co chciał masować, bo mi mówił:redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Ciekawe czy żona tego Waszego kolegi zagląda tu na forum...: Jeśli tak, to pewnie skojarzy sytuację i dowie się o czym to chłopy rozmawiają:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) Językowe łamańce _ Całe Wdzydze jedzą rydze. _ Nie marszcz czoła. _ Bo w naturze perzu leży, by się jak najszerzej szerzył. _ Szczoteczka szczoteczce szczebioce coś w teczce. _ Tracz tarł tarcicę tak takt w takt, jak takt w takt tarcicę tartak tarł. _ Trzech Czechów szło ze Szczebrzeszyna do Szczecina. _ Buch łbem w dąb. _ Szedł Sasza suchą szosą, bo gdy susza szosa sucha. _ Zawierucha dmucha koło ucha. _ Czego trzeba strzelcowi do zestrzelenia cietrzewia drzemiącego w dżdżysty dzień na drzewie? _ To cóż, że cesarz ze Szwecji? _ Dźwięki rozpierzchły się powszędy. _ Szelestnym szemrzą brzozy szeptem. _ Bezczeszczenie cietrzewia cieszy moje czcze trzewia. _ Cesarz często czesał cesarzową. _ Czarny dzięcioł z chęcią pień ciął. _ Czekanie na czkanie. _ Gżegżółka grzała grzańca, gdy grzmiący grzmot gromko grzmiał, grożąc grzesznikom. _ Gdy Pomorze nie pomoże, to pomoże może morze, a gdy morze nie pomoże, to pomoże może las. _ Jerzy nie wierzy, że na wieży jest pięćdziesiąt jeżozwierzy i sto jeży. _ Kuropatwa z kuropatewiątkami. _ Matka tka, Katka tka, kaczka czka tak jak tka. _ Mi nie minie mina mima. _ Mina Eli wyeliminowanej z eliminacji. _ Neandertalczyk usatysfakcjonował rozentuzjazmowany tłum. _ Spis poczt Tczewskich. _ Tamta tapeta tu, tamta tapeta tam. _ Trzy wszy zaszywszy się w szwy, szły w szyku po trzy wszy. *** – Wyobraź sobie, Heniu – otóż wracam ja wczoraj wcześniej z delegacji. Otwieram szafę – pusto. Pod łóżkiem – nic. W kuchni – pusto. – A żona co? – Nie mam żony. Mieszkanie mi okradli. Edytowane 26 Marzec 2012 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Moja mama wróciła w niedzielę 25 marca z Civetty.Zrzuciłem zdjęcia jakie zrobiła.Zdjęcia jak to zdjęcia z wypadu narciarskiego,ale dwa z pośród nich powaliły mnie na kolana. :cheerful:Jedna z kobiet ubrała buty narciarskie i stwierdziła ,że jakoś dziwnie się jej chodzi. Jak żyję takich jaj jeszcze nie widziałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Moja mama wróciła w niedzielę 25 marca z Civetty. Zrzuciłem zdjęcia jakie zrobiła. Zdjęcia jak to zdjęcia z wypadu narciarskiego,ale dwa z pośród nich powaliły mnie na kolana. :cheerful: Jedna z kobiet ubrała buty narciarskie i stwierdziła ,że jakoś dziwnie się jej chodzi. [ATTACH=CONFIG]6857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6858[/ATTACH] Jak żyję takich jaj jeszcze nie widziałem. front rocker in boots:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Jak żyję takich jaj jeszcze nie widziałem. I najprawdopodobniej nie zrobiła to dla jaj :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 I najprawdopodobniej nie zrobiła to dla jaj :tongue: Oczywiście,że nie. Gdyby to zrobiła dla jaj to byłoby to mało śmieszne. A tak to polew niezły.:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Ja to się zastanawiam jak to w ogóle jest możliwe... jak wrócę do domu to sprawdzę czy się da, ale w moje buty w normalnej konfiguracji tak cieżko wchodzę, że na odwrót chyba w ogóle by nie weszły... Ty mniemniej fotki pierwsza klasa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Ja to się zastanawiam jak to w ogóle jest możliwe.: Kasiu moze jak bardzo się postarasz to Ci się uda :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Kasiu moze jak bardzo się postarasz to Ci się uda :tongue: Ale te "starania" żeby weszło, to raczej nie po Kasi stronie:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2012 Ale te "starania" żeby weszło, to raczej nie po Kasi stronie:tongue: No to pojechałeś :eek: a tak poza tym z tym wsadzaniem to różnie bywa :biggrin: buta oczywiście:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi