lokiec3 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jakaś rozrywka by się tu przydała bo FIGO i SB nas jakoś w tym tygodniu nie rozśmieszają: http://www.metacafe.com/watch/480358/skiing_the_wrong_way/ A tu też nieźle: http://pl.youtube.com/watch?v=p9_lIeUUv3Q Dajcie jeszcze cóś śmiesznego bo smutek z braku śniegu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek52 Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Ostrzeżenie dla wszystkich `globtrotuarów` co może wyniknąć gdy wydaje się im, że znają język angielski: http://pl.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Taką miałem minę jak zobaczyłem uzasadnienie nieuznania reklamacji moich nowiutkich gogli ( po wyjechaniu na Chopok zaparowała przestrzeń między szybkami) : http://www.youtube.com/watch?v=hkqqMPPg2VI Lepiej w takim razie pokaz / przytocz to uzasadnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszekjag Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Lepiej w takim razie pokaz / przytocz to uzasadnienie Po krótce : kupiłem gogle w piątek,a w sobotę jechały już na mojej głowie na Chopok. Po kilku zjazdach zaparowała przestrzeń między dwiema szybkami (która to ma powodować że nie parują :D ) i za cholerę nie dało się jej "wygonić" z tamtąd ani se palcem wytrzeć. Jak już odparowała to zostały takie smugi że nic nie było przez gogle widać, a ja wściekły jeździłem przez trzy dni ze łzami w oczach ( nie, nie z żalu tylko strasznie wtedy wiało). Reklamowałem a po tygodniu dostałem list od dystrybutora że: "Po oględzinach gogli nie stwierdza się wad mogących stanowić podstawę uznania tej reklamacji (nie stwierdzono rozwarstwienia pomiędzy szybami). Gogle zostały wykonane zgodnie z technologią (...)" No to ja zadzwoniłem do tej firmy i zapytałem do czego służą gogle, których są dystrybutorem na Polskę. Koniec końców wszystko zakończyło się pomyślnie dla mnie i nowiutkie gogle czekają na mnie w sklepie. Tylko nie wiem czy mi je teraz po tym poście wydadzą (pewnie też czytają czasami forum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszekjag Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Edytowałem ,bo stwierdziłem że nie będę jednak podawał nazwy firmy ani sklepu i robił niepotrzebnego syfu na forum. Ważne że mam nowe gogle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homar Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 troche do smiechu? to oglądnijcie to :D http://www.youtube.com/watch?v=58AOloYB7t4 parodia wszystkich minusów wytykanych majstrowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambro Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Hahaha świetne ! Super zmontowane i podobieństwo duże miedzy Bode i tym kolesiem. Oglądną ten filmik benek i Cuche i też se załatwią takiego trenera i zaaplikują nowy trening Jeszcze raz bravo dla tych co to skręcili ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poor Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 bode bode to obczajcie to: http://pl.youtube.com/watch?v=pN2etJIz9uc&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambro Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Hehe niezły koleś A zobaczcie ja Streif w Kitzbuhel wykosił amatorów rlg9SrNsFGk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 poor naprawde filmik rox:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Hehe niezły koleś A zobaczcie ja Streif w Kitzbuhel wykosił amatorów Byłem na tej ściance w piątek i ... faktycznie jest stromo, jest bardzo stromo! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregre0 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Byłem na tej ściance w piątek i ... faktycznie jest stromo, jest bardzo stromo! Co więc ci ludziska tam robią! Ta kobitka w różowym to usiadła nim ruszyła. Zerowe umiejętności i na ściankę. A na stoku jak w mrowisku - to chyba coś dla specjalistów od zachowań stadnych. Niby, że w kupie raźniej czy co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 co robią?? no jak to co starają sie uskuteczniać zjazd na bode jak widać upadki "na bode" juz im wychodzą:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peszkod Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Co więc ci ludziska tam robią! Sprawdzają się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 A potem będą się chwalić że jechali tą trasą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ta laska w lila-róż leci jak pocisk Zajebisty efekt domino gratulacje dla kogoś kto to nagrał Fenomen! Jeśli ta trasa jest tak zaludniona to w takich warunkach jest 2x trudniejsza bo trzeba omijać pociski - slalom ruchomy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ta trasa normalnie jest pusta i nie ma nikogo na niej ale wtedy akurat przyjechały 2 autokary z Polski:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robalek Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Jedno skojarzenie, co ich tak pcha w dół. To są LEMINGI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 He he - albo samuraje-harakirii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregre0 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ta laska w lila-róż leci jak pocisk A ten na końcu choć nawet się na nartach trzymał to był bez szans. Jeśli ta trasa jest tak zaludniona to w takich warunkach jest 2x trudniejsza bo trzeba omijać pociski - slalom ruchomy Trzeba wiać żeby Cię tyczki nie dogoniły! Ciekawa konkurencja - wyścig narciarze (ci co jadą na nartach) kontra dupiarze. Niestety na filmie ci pierwsi przegrywają!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ja byłabym za zrobieniem innej konkurencji FIS WC tylko nie mam pomysłu na nazwę Super-trasa składałaby się z 4 odcinków ustawionych w kolejności: SL, GS, SG , i DH. Jeśli chodzi o narty to takie allroundowe – do wszystkiego (czyli do niczego ). Taka kombinacja 4 in 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregre0 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Wróżka....kraczesz czy przepowiadasz:confused: Dopóki spece od prostowania nart żądzą zawodami to lepiej z takimi pomysłami cicho.....sza....jeszcze usłyszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 hehehe, bez paniki Moje genialne pomysły nieczęsto wchodzą w życie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homar Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Wrózko ten już po częsci jest zrealizowany, słyszałaś o supersporcie ??:> taki mix sl i gs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nie bardzo... ale to nie zmienia faktu że chciałam 4 w jednym... Ale to jest FISu???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts