mifilim Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Sezon chciałem już rozpocząć 19.11 ale pogoda mnie skutecznie zniechęciła. Padło na 28.11 po analizie prognoz. I nie pomyliłem się. Oj jak bardzo się nie pomyliłem . Na parkingu ...13 samochodów, -4, wszędzie biało. Resztę można sobie dopowiedzieć...Oczywiście można by narzekać, że wiało i armaty dawały na fejsa, że w kolejce nie można się ogrzać itd. Reasumując genialna rozgrzewka. Polecam wszystkim ten tydzień bo tak już nie będzie do końca sezonu. jest i powder Przy okazji ujeżdżanie nowego nabytku - Voelkl RTM 86 rulez! Ależ ta narta daje! Rodacy, nie bać się szerokości i długości! Slalomki do slalomu! pogoda się poprawia więc i droga powrotna łatwa i przyjemna udane rozpoczęcie wróży dłuuuuugi sezon! Pzdr M 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Super, napisz coś więcej o tych RTMach,też jestem na kupnie tego cudeńka. Pozdrawiam o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 No i elegancko! Weekend zapowiada się genialnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 (edytowane) @ piter100 na razie to była tylko pierwsza rozgrzewka więc powiem tylko, że wbrew pozorom tzn. szerokości, są bardzo zwinne, stabilne i idą jak żyleta. okaże się na prawdziwej górce... PS kupiłem latem online w Niemczech za ...E 450 (opuścili 50 bo się czepiłem, że mają wgniecenie 1x1 mm Edytowane 29 Listopad 2016 przez mifilim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 26 minut temu, piter100 napisał: Super, napisz coś więcej o tych RTMach,też jestem na kupnie tego cudeńka. Pozdrawiam o To jest nas dwóch ⛷ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Też o nich myślałem ale kupię nowy pomysł Atomica zastępujący Nomady o długości min 180cm/84mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 2 godziny temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Też o nich myślałem ale kupię nowy pomysł Atomica zastępujący Nomady o długości min 180cm/84mm. A może Head Monster 88? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 19 minut temu, marczello napisał: A może Head Monster 88? Jeden dzień jazdy na Progressor F19 i dwa tygodnie mam z głowy kolana. Blackeye Nomady mam sprawdzone, mogę szaleć codziennie i nic mi nie jest. Mam 45l do setki mam nadzieję śmigać więc doświadczeń na razie nie robię. Wystarczy, że Fischera muszę zedrzeć. ? Pozdrawiam. A jakie warunki w Szczyrku i jak przygotowania do zapowiadanego otwarcia w SON sprawdzę wieczorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 19 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Jeden dzień jazdy na Progressor F19 i dwa tygodnie mam z głowy kolana. Blackeye Nomady mam sprawdzone, mogę szaleć codziennie i nic mi nie jest. Mam 45l do setki mam nadzieję śmigać więc doświadczeń na razie nie robię. Wystarczy, że Fischera muszę zedrzeć. ? Pozdrawiam. A jakie warunki w Szczyrku i jak przygotowania do zapowiadanego otwarcia w SON sprawdzę wieczorem. Co do Nomadów to ja miałem wrażenie, że są trochę zbyt miękkie i na bardzo twardym mi puszczały. Poza tym były bardzo fajne. Czekam na relację ze Szczyrku, bo mnie nóżki świerzbią . No i trzeba przetestować nowy zakup. Dzisiaj jadą do serwisu do Tomka Smusza na serwis "zerowy". Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 4 godziny temu, Piotr_67 napisał: Co do Nomadów to ja miałem wrażenie, że są trochę zbyt miękkie i na bardzo twardym mi puszczały. Poza tym były bardzo fajne. Czekam na relację ze Szczyrku, bo mnie nóżki świerzbią . No i trzeba przetestować nowy zakup. Dzisiaj jadą do serwisu do Tomka Smusza na serwis "zerowy". Pozdrawiam Zmierzam do królestwa śniegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 (edytowane) 21 godzin temu, mifilim napisał: Na parkingu ...13 samochodów, .....armaty dawały na fejsa Białka Tatrzańska dogoniła Ischgl. W Białce Tatrzańskiej podobnie jak w Ischgl 28.11 trzeba było jeździć przy strzelających śniegiem (lodem) armatach. Do tego dodam równie małą ilość narciarzy na trasach. Czyżbyśmy dogonili alpejskie ośrodki? Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 30 Listopad 2016 przez marionen 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Bomba Michał !!! Teraz dopiero czytam, oglądam i widzę że udanie rozpocząłeś sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2016 21 godzin temu, kmarcin napisał: Bomba Michał !!! Teraz dopiero czytam, oglądam i widzę że udanie rozpocząłeś sezon No przecież wysłałem Ci MMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Dnia 5.12.2016 o 20:15, mifilim napisał: No przecież wysłałem Ci MMS Eeeee, ale nic do mnie nie dotarło Nie dostałem, żadnego mmsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi