marcinn Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 No to jestem w szoku Tak szybko jeszcze sezonu Pilsko nie kończyło szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 (edytowane) Oczywiście musiał być zjazd przez Buczynkę do Korbielowa, spodziewałem się trochę więcej śniegu. Podobno to już koniec sezonu na Pilsku Byłem ciekawy czy aplikacja uwzględni odcinki schodzenia na nogach, niestety nie widziała mojego wysiłku Mistrzowie narciarscy czekają Edytowane 26 Marzec 2017 przez surfing 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 ostatnia fotka zdecydowanie najbardziej optymistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi