tomala1111111 Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Kiedyś zjeżdżając na nartach spotkałem na fajne słupki do slalomu, które wbiła sobie jakaś osoba a inni też z tego slalomu korzystali. Słupki wystawały na dł ok 30 cm, były z jednej strony szpiczaste żeby szło je wbić, a z drugiej zakończone takim fajnym pomarańczowym włoskiem (coś podobnego jak w szczotce) żeby były dobrze widoczne. Nie mogę nigdzie takich słupków znaleźć. Może pomożecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx74 Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Pierwsze z brzegu : http://stokinarciarskie.marabut.com/index.php?page=pedzelek .. wbić tego raczej nie wbijesz - no może, jak będzie bardzo miękko co raczej odbiera sens stawianiu trasy na dłużej. Podobnie jak przy normalnych tyczkach wiertarka/wiertło mogą się przydać. Pozdrawiam, M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Jakby mieć wkrętarke akumulatorową z wiertłem to dałoby radę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosworth240 Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 13 minut temu, MarioJ napisał: Jakby mieć wkrętarke akumulatorową z wiertłem to dałoby radę ? W klubie narciarskim mojej córki używają wkrętarek (fakt, że raczej z tych mocniejszych), z takim wielkim wiertłem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCH Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Fajna rzecz do ćwiczeń. Widziałem we Francji, jak z tego korzystali, w Polsce widywałem jedynie gumowe tyczki dla dzieci i kolanówki do treningu SL. To widziałem jako element szkoleniowy podczas treningu slalomu i zrobiło na mnie duże wrażenie, bo trenowali na tym bardzo zaawansowani narciarze. Ciekawy pomysł, wart adaptacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig12345 Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Bywały rozstawione w kilku miejscach we Vrarnej. Ogólnodostępne slalomiki.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts