leitner Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Na prośbę kilku osób zakładam temat o sobotnim WZF na Pilsku. Kto się wybiera? My będziemy ok. 8-9. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Ja bedę Oczywiscie trzymamy się Marcin tematu który założyłeś 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Ja też będę[emoji3] Wysłane z mojej Noki 6310i...przy uzyciu palca 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Może też się zjawię. Mówię może, bo sporo się u mnie dzieję... Oczywiście raczej skitourowo. 32 minuty temu, marcinn napisał: Ja bedę Na tourach oczywiście? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 (edited) Jeżeli planować będziecie jakiś wspólny posiłek gdzieś na dole dajcie znać w jakich godzinach. Chętnie z wami te pół szklaneczki piwska spożyję. Edited February 14, 2017 by Góral spod Skrzycznego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 48 minut temu, johnny_narciarz napisał: Może też się zjawię. Mówię może, bo sporo się u mnie dzieję... Oczywiście raczej skitourowo. Na tourach oczywiście? Tury planuję na czwartek Javorovy Vrch Piszesz się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 Oczywiscie trzymamy się Marcin tematu który założyłeś [emoji23] Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami Tytuł musi przyciągać czytelników. Nie musi mieć sensu. To taki mały PR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 31 minut temu, marcinn napisał: Tury planuję na czwartek Javorovy Vrch Piszesz się Niestety w czwartek pracuje a pogoda ma być super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig12345 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami [emoji6]. Przecież nikt nie pije alkoholu.... ;-) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aressi Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 (edited) 12 godzin temu, leitner napisał: Trzymam się pewnie niesłusznej zasady, żeby nie łączyć alkoholu z nartami Tytuł musi przyciągać czytelników. Nie musi mieć sensu. To taki mały PR. To tak zwany "złoty PR" ! Albo raczej złocisty! Edited February 15, 2017 by Aressi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artix Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 49 minut temu, artix napisał: Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? Koło mnie 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_67 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 58 minut temu, artix napisał: Ja będę. Gdzie mam parkować w sobotę rano? No i koło mnie A tak poważnie to chciałbym zaparkować przy schodkach do krzesełka na Szczawiny. Do zobaczyska. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artix Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Ok melduje się [emoji6]Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 No widzę, że muszę udać się nieco wyżej. W takim razie czekam od 9,30 u Ferra na Szczawinach, wypiję pół szklaneczki i zjem tradycyjnie kiełbaskę. Wyżej się nie dostanę bez nart, choć pewnie ucztować będziecie w starym schronisku. Jakoś wam to wybaczę. Mogę być również po 11,00 w Kamiennej w restauracji przy dolnej stacji krzesełka, pewnie i tak tam wylądujecie na koniec zjeżdżając przez Buczynkę na Solisko. Jakieś inne propozycje? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Zaplanowane narty, urlop, Pilsko i? Kolejny rok z kolei się nie pojawię Grypa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 12 minut temu, marboru napisał: Zaplanowane narty, urlop, Pilsko i? Kolejny rok z kolei się nie pojawię Grypa Właśnie coś tak cicho z nizin. Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marboru Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 3 minuty temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Właśnie coś tak cicho z nizin. Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? Niestety tak przykre to...ale jak tu nie zjeść pysznych zapiekanek od Pauli? Skąd wiedziałeś, że akurat spożywam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Bo ja spędzam w kuchni codziennie 4-6 godzin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor_g4 Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 będę o 8 na Strugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Czyżby też twój obwód pasa się powiększał? 1 godzinę temu, marboru napisał: ale jak tu nie zjeść pysznych zapiekanek od Pauli? Mariusz, musisz kupić "tłuściocha", wtedy na pewno zeszczuplejesz i pyszne zapiekanki od Pauli nie pokrzyżują planów... Później wciągnę Cię do teamu, zaczniesz starty i kariera sama się rozwinie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldek Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 Witam. Byłem dzisiaj umówiony w BSA z Leitnerem. W momencie spotkania Marcin był podenerwowany bo jak zrozumiałem zgubili kluczyki od samochodu.Nagle zaczął słaniać się z nóg wręcz brakowało mu tchu.Położyłem go na ławce,podbiegły dwie miłe panie Tamara i Magda ,które mi pomogły i szybko zajęły się Marcinem. Zawołaliśmy Goprowców a oni stwierdzili,że jest potrzebna karetka.Na stoku był z bratem a ojciec dojechał Taxi w momencie przyjazdu karetki. Ok. 21. brat wysłał sms -a ,że robią mu podst. badanie i powinien wrócić jeszcze dzisiaj ze szpitala.O 23.00 dostałem SMS -a ,że Marcin jest na kwaterze,więc chyba się sam odezwie co takiego się mu stało. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artix Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 (edited) Szok ? Czekam na dobre wieści. Edited February 15, 2017 by artix 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leitner Posted February 15, 2017 Author Report Share Posted February 15, 2017 Żyję Co się stało? Głupota i tyle. Może jutro coś więcej napiszę. Muszę trochę ograniczyć narty. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 No już chciałem Ci napisać że chyba Cię pop... PS. zdrowia życzę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts