-
Similar Content
-
By JC
Miniaturowe Maso Corto, to jeden z ulubionych ośrodków narciarskich Polaków, położony w Południowym Tyrolu w Północnych Włoszech. Położone na końcu doliny Schnalstal / Val Senales Kurzras, taka jest niemieckojęzyczna nazwa miejscowości, otoczone jest wysokimi górami, z których wiele wznosi się ponad 3500 m n.p.m. Zapraszam na narciarską wycieczkę po trasach lodowca Hochjoch okraszonych wspaniałymi widokami i jeszcze lepszymi warunkami narciarskimi.
-
By JC
Przed Tobą drugi dzień mojego pobytu w Sulden / Solda Południowym Tyrolu. Pogoda dopisała, miałem możliwość pokazania Tobie całego uroku, tego małego ośrodka narciarskiego, położonego u stóp najwyższej góry Południowego Tyrolu - Orltera. Zobacz jakie były warunki narciarskie, jakie widoki można podziwić z wysokości 3200 m. KONKURS - do wygrania dwa zestawy: czapka + rękawiczki z logo Południowego Tyrolu, szczegóły we vlogu!
-
By Chrumcia
Ze względu na nagła sytuację rodzinną jestem zmuszona odsprzedać 4 osobowy apartament w La Villa(Alta Badia) od tej soboty na tydzień.
Apartament Ambria, 914 euro za 4 osoby za tydzień, wiecej na priv
-
By Chrumcia
Witajcie.
Mam nagła sytuację w rodzinie i moja druga połowa nie może jechać ze mną na narty.
Mam zarezerwowany apartament 4 osoby w miejscowości La Villa, (Alta Badia). Apartament Ambria, jadę ja i koleżanka, mamy 2 miejsca, szukamy kogoś 1 lub 2 osób do podziału kosztów i miłego wyjazdu w fajnym narciarskim towarzystwie. Dodatkowo nie wiem czy będę miała transport, więc jeśli znalazłby się ktoś z autem to jeszcze lepiej, jak nie to coś wymyślę.....
Ja 28 lat, koleżanka 23 lata, nastawione głównie na jazdę na nartach, mile, spokojne😉
Wiem że jest mało czasu ale może akurat ktoś?
Ja jestem spod Krakowa, możemy gdzieś podjechać w razie czego....
-