Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2017 Kocham polskie morze między innymi za to, że stać mnie pojeść do syta: ale przede wszystkim za te spacery brzegiem morza: Dlatego korzystając z kilku dni wolnych znów tu przyjechaliśmy. Tym razem ekspresem z Bielska do Gdyni i dalej do Władysławowa busem. "Pendolino" wymiata w 6,5 godziny nad morze. przez W-wę, Marbork, Tczew. Z okien pociągu można zobaczyć to co charakteryzuje te miasta: Jutro pewnie Rozewie, rybki i latarnie. Smacznego, znaczy dobranoc. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 12 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2017 28 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Marbork, Tczew. Z okien pociągu można zobaczyć to MALBORK oczywiście?brak możliwości edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 16 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Najwyższy czas na zmianę telefonu. Inaczej nie da się tworzyć relacji. A dziś już nie ma o czym pisać. Było minęło: Ale, aspekt narciarski nad morzem był: Latarnia w Rozewiu była: I powroty do domu: Na tym kończę letnie szaleństwa, teraz już tylko rowerem ze Skrzycznego... i byle do zimy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 (edytowane) Dareczku @Góral spod Skrzycznego dobrze, że do Gór wróciłeś... bo jakoś Ty mi się kojarzysz z innym krajobrazem niż piaszczysta plaża A znając Ciebie, to pewnie też tęskniłeś za nimi? Pozdrawiamy serdecznie z Paulą. Edytowane 16 Sierpień 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 17 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Próba tapatalku w nowym smartfonie. SorryWysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Rozumiem, że jutro na BSA? Tylko ta pogoda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 Przypomniałeś mi zeszłoroczny urlop (Władysławowo, Trójmiasto, Hel, Malbork) Ale morze za płaskie. Najpiękniej wygląda jak się pieni i huczy. No i jodu najwięcej wtedy w powietrzu... Latawce można puszczać... Pojeść można po kurek, ale czemu trzeba fortunę na kible wydać??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi