jodek1 Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Pretekstem do wyjazdu na początku pażdziernika był zakup sezonówki Tyrolskiej która działa od początku pazdziernika do połowy maja 2018. Warunki bardzo dobre , trasy otwarte były między 2660 a 3250 praktycznie wszystkie , ludzi w weekend sporo ( bez kolejek) w tygodniu zdecydowanie mniej. Jezdziłem mało - brak kondycji czas zacząć przygotowania , głównie była integracja Wyjazd ogólnie bardzo udany - dzięki Gajowy ! Trochę zdjęc na zachętę : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2017 Każdy pretekst jest dobry ... Piękne zdjęcia, aż trudno uwierzyć, że to początek października a nie środek zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 On 10/11/2017 at 1:27 PM, jodek1 said: Pretekstem do wyjazdu na początku pażdziernika był zakup sezonówki Tyrolskiej która działa od początku pazdziernika do połowy maja 2018. Warunki bardzo dobre , trasy otwarte były między 2660 a 3250 praktycznie wszystkie , ludzi w weekend sporo ( bez kolejek) w tygodniu zdecydowanie mniej. Wyjazd ogólnie bardzo udany - dzięki Gajowy Było pięknie, teraz też, mocny początek zimy w Tyrolu W najbliższy weekend też będzie OK, gdyby ktoś miał ochotę to mam jeszcze jakieś miejsca w busiku. Zależnie od pogody mam ochotę polatać gdzieś więcej: Pitztal + Stubai, może Sölden, może Tux - ale ciekawie będzie na pewno Teraz jeszcze można taką 4-dniówkę ogarnąć bardzo tanio. Ew szczegóły na tel. PW. On 10/16/2017 at 10:29 AM, tanova said: Każdy pretekst jest dobry ... Piękne zdjęcia, aż trudno uwierzyć, że to początek października a nie środek zimy. Bo dzień jeszcze długi a słońce wysoko - to ładniej niż np. w grudniu a że sypnęło ładnie jeszcze we wrześniu to i warun bez zarzutu - oczywiście w ramach tego co możliwe czyli wysoko. Ale ostatnio i to się zmieniło bo znów sypnęło trochę, mrozi nisko, więc ośrodki nielodowcowe też naśnieżają - widzieliśmy np. ostatnio, rano, pracującą artylerię na Hochzeigerze - a startują za miesiąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 3 godziny temu, gajowy01 napisał: 3 godziny temu, gajowy01 napisał: Było pięknie, teraz też, mocny początek zimy w Tyrolu W najbliższy weekend też będzie OK, gdyby ktoś miał ochotę to mam jeszcze jakieś miejsca w busiku. Zależnie od pogody mam ochotę polatać gdzieś więcej: Pitztal + Stubai, może Sölden, może Tux - ale ciekawie będzie na pewno Teraz jeszcze można taką 4-dniówkę ogarnąć bardzo tanio. Ew szczegóły na tel. PW. Powszechnie wiadomo, że z Krzysiem warto... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 19 minut temu, mifilim napisał: Powszechnie wiadomo, że z Krzysiem warto... Nie miałem przyjemności bo Krzyś chyba nie chce przeprowadzić się nad Morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 W zeszłym sezonie nie udało się razem wybrać, ale w tym mam zamiar to nadrobić Czekam tylko, aż dzieciaki wyzdrowieją i się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 9 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Nie miałem przyjemności bo Krzyś chyba nie chce przeprowadzić się nad Morze jak nad morzem, to Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2017 17 minut temu, mifilim napisał: jak nad morzem, to Jaro I rabios jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 3 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 11 godzin temu, mifilim napisał: jak nad morzem, to Jaro Wrociłem z Jaro w ostatnią środę rano z Solden i Pitzka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 On 11/02/2017 at 1:21 PM, mifilim said: Powszechnie wiadomo, że z Krzysiem warto... Wiadomo, że wiadomo ale nie wiem czy powszechnie bo nie zawsze wychodzi np. teraz nie pojadę jednak, bo pogoda, bo praca na miejscu, bo frekwencja też taka sobie ...etc. Dlatego wyżej wspomniany pomysł, żeby polatać po lodowcach po taniości, kiedy pusto na stokach itp. - przenoszę o tydzień - jakby co to 11-14.11, taki plan, wyjazd 10.11 wieczorem On 11/02/2017 at 1:40 PM, MAIKEL 1977 said: Nie miałem przyjemności bo Krzyś chyba nie chce przeprowadzić się nad Morze Polecam Jaro323 mojego "padawana" lata z Gdyni, razem kleimy co się da 23 hours ago, swiezak said: W zeszłym sezonie nie udało się razem wybrać, ale w tym mam zamiar to nadrobić Czekam tylko, aż dzieciaki wyzdrowieją i się odezwę Zapraszam na priv, ok? 4 hours ago, jodek1 said: Wrociłem z Jaro w ostatnią środę rano z Solden i Pitzka Jakbyś się nie kisił na wyrku (ok, tylko 1 dzień) czy w termach jak jakiś bóbr to przyznał byś że genialny plan narciarski wyszedł mimo anomalii pogodowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi