Stary bywalec Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 (edytowane) Mam 2 miejsca wolne w fajnym apartamencie. Niestety ale swat ( ojciec synowej ....)idzie na wymianę kolana ( proteza) , myślał że uda mu się po wyjeździe ale termin operacji to luty........ . Szukam więc rodziny (małżeństwa) do 1 pokoju. Apartament 50m2 , 2 sypialnie, 2 łazienki , wspólna kuchnia . Termin :17.03. - 24.03 . Cena też super . "Osoby" powinne być nastawione na narty a nie imprezy , my z żoną zawsze jako pierwsi wjeżdżamy na "górki" , ostatni zjeżdżamy więc potem jesteśmy raczej wykończeni. Więc jakaś kolacjoobiad , potem książka i spać ( około 20-21 najpóźniej) . Odpadają więc imprezowicze.................... . Imprezować to możemy w Polsce . Co nie oznacza że wieczorkiem jakieś wspólne winko, piwko się nie popełni ................ . Jako że termin już niedługo ( 2 miesiące , jak ja to przeżyję ) to kto pierwszy -ten lepszy. Raczej nie wchodzi w rachubę prośba "daj mi tydzień" . Bo już 3 osoby zmarnowały mi 3 tygodnie...... . Wstawiam namiary apartamentu . Koszt to 440 E za cały apartament więc "osoba" musi zapłacić 220 Eurosów ( 110 za osobę za tydzień , czyli 15 za dzień.........) . Plus oczywiście na miejscu jakieś klimatyczne czycuś https://www.casamundo.pl/apartament?object_id=282748&split5=2b0433&xd=6xsmfh_d Edytowane 14 Styczeń 2018 przez Stary bywalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Ajj ale korcisz...w podobnym terminie mam plan jechac, ale przez prace drugiej połówki jeszcze nie mozemy ustalic konkretnej daty i bedziemy raczej szukac czegos w centrum Mayrhofen lub Zell am Ziller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 15 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Na razie się nikt nie zgłosił. Przystanek skibusa jest 30 m od kwatery więc samochód można zostawić . Moi znajomi byli w tym apartamencie i są mega zadowoleni. Poza tym ta cena.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Ostatnio w Santa Cristina (Val Gardena) na przeciwko Saslongu za tydzien ze sprzataniem za osobe zaplacilam 115 euro juz z klimatycznymi, tylko skipass dokupowalam. Zalezy nam zeby w Mayrhofen mieszkac, zeby wieczorem sie moc przejsc itp....narazie i tak nie wiemy jeszcze kiedy...ale jakbysmy nic nie znaleźli a u Ciebie bedzie miejsce wolne to moze skorzystamy My tez narciarze, nie imprezowicze spokojni ludzie (26 i 34 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 15 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Oki. Jak będzie jeszcze miejsce to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 18 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Niestety ale miejsc wolnych już nie ma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 Dnia 15.01.2018 o 09:48, Chrumcia napisał: Ostatnio w Santa Cristina (Val Gardena) na przeciwko Saslongu za tydzien ze sprzataniem za osobe zaplacilam 115 euro juz z klimatycznymi Jeżeli można to prosiłbym o namiary😆może być na PW😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi