johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 3 godziny temu, Annaa napisał: Zostaliśmy przyłapani podczas ustalania taktyki... Mariusz jest moim trenerem rowerowym, to ja Mariusza trenuje na nartach... Super! 44 minuty temu, marionen napisał: A Czarny Groń jako stacja narciarska bardzo przyjemny. Z chęcią przyjadę tam jeszcze kiedyś jak czas pozwoli. No i świetne towarzystwo można tam spotkać... Nuda się nie uda. Następnym razem wyciągniemy na narty Skecję Skitourową z Andrychowa... Będzie jeszcze ciekawiej! Ja w każdym razie zawsze w gotowości! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 (edytowane) Jakby ktoś nie zauważył, to Dżonka mocno kibicowała! Edytowane 22 Styczeń 2018 przez johnny_narciarz 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 Cześć A może spotkamy się w marcu w Groniu większą ekipą?? Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2018 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: Charakterystyczna czapka A co do spotkania na Czarnym Groniu to jestem chętny (oczywiście w jakiś weekend). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Jestem za! Pytanie w który weekend? Jakoś 10 - 17 planujemy w szerszym gronie Dolomity, ale później (lub wcześniej) jestem do dyspozycji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Wizyta w Czarnym Groniu udana pod każdym względem. Dopisało towarzystwo, pogoda i było się z kim pościgać. Rywale dopisali (i nie było Zbyszka ) Jeszcze kilka zdjęć Ani : Mój osobisty trener nie opuszczał mnie na krok (pełna profeska) Najlepszy i najsympatyczniejszy kibic - Dżonka Bar - biuro zawodów rywale i ja Jeszcze tu wrócę, wyrównać rachunki... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 @marionen, biorąc pod uwagę dopasowanie kolorystyczne ubioru, musiałeś być pewny, że staniesz na "pudle" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 1 godzinę temu, marionen napisał: Mój osobisty trener nie opuszczał mnie na krok (pełna profeska) ...i filmował! Może coś się poskłada... 1 godzinę temu, marionen napisał: Najlepszy i najsympatyczniejszy kibic - Dżonka Dżonka dziękuje. PS. Świetne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2018 Dzięki, niestety nie mogę nic kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi