Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 A tak zupełnie z ciekawości to jak z tego Val di Sole wracasz? Samolotem? Bo jeżeli nie, to chyba cieżko Ci będzie ta straszna Austrie ominąć... P.S. Kompletnie Cię nie znam, ale trudno mi sie oprzeć wrażeniu, ze z naprawdę sympatycznego wątku, który zreszta sam założyłeś i który miło sie czytało (i chwała Ci za to), udało Ci sie w krótkim czasie zrobić wątek, którego czytać sie nie da... szkoda... Wracam zupelnie spokojnie i bez jakichkolwiek problemow. To nie zaczalem ten Off top ..., najwyrazniej mamy tu Na forum marketing szeptany, ktory promuje autriackie kurorty , bo niby skad ten hejt obrona Austriakow?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 (edytowane) 11 minut temu, Sariensis napisał: Wracam zupelnie spokojnie i bez jakichkolwiek problemow. To nie zaczalem ten Off top ..., najwyrazniej mamy tu Na forum marketing szeptany, ktory promuje autriackie kurorty , bo niby skad ten hejt obrona Austriakow? To nie marketing szeptany, ale zdystansowanie się od krzywdzących uprzedzeń i stereotypów, które wyrażasz na podstawie subiektywnych odczuć. Tak czy owak - dobrej podróży! Edytowane 23 Marzec 2018 przez tanova 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 8 minut temu, Sariensis napisał: Wracam zupelnie spokojnie i bez jakichkolwiek problemow. To nie zaczalem ten Off top ..., najwyrazniej mamy tu Na forum marketing szeptany, ktory promuje autriackie kurorty , bo niby skad ten hejt obrona Austriakow? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Brak odpowiedzi, czyli przyjmuje ze wracasz przez Austrie. Cieszę sie jednak, ze spokojnie. Jedyny hejt tutaj, to Twoja wypowiedz w stosunku do Austriaków i Niemców... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 To nie marketing szeptany, ale zdystansowanie się od krzywdzących uprzedzeń i stereotypów, które wyrażasz na podstawie incydentalnych doświadczeń. [emoji20] Uwazasz ze zaden z uzytkownikow forum nie realizuje tutaj wlasnych interesow? Ja to wiedze gołym okiem, wręcz razi promocja pewnych marek i ośrodków ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Przed chwilą, Sariensis napisał: Uwazasz ze zaden z uzytkownikow forum nie realizuje tutaj wlasnych interesow? Ja to wiedze gołym okiem, wręcz razi promocja pewnych marek i ośrodków Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja generalnie nie jestem entuzjastką teorii spiskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Brak odpowiedzi, czyli przyjmuje ze wracasz przez Austrie. Cieszę sie jednak, ze spokojnie. Jedyny hejt tutaj, to Twoja wypowiedz w stosunku do Austriaków i Niemców... Każdy ma prawo wyrażać własna opinie, ja uważam inaczej, zaczęło sie od obrażania Polaków, ktorzy osmielili sie tlumnie przyjechac w Dolomity. Jeszcze przed watkiem autriackim.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Ja generalnie nie jestem entuzjastką teorii spiskowych [emoji32] Marketing szeptany jest standardowym narzedziem sprzedazy od wielu lat, zreszta bardzo skutecznym, bo sprzedawca udaje dobrego przyjaciela wciskajac jako niby dobra rade rozne produkty I uslugi, marketing szeptany nie ma nic wspólnego ze spiskiem, to tylko biznes;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Cześć He he widzę, że mamy kolejnego kosmitę na pokładzie. Pozdrowienia 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Cześć He he widzę, że mamy kolejnego kosmitę na pokładzie. Pozdrowienia A nawiazujac do tematu posta, to co sądzisz o warunkach w Val di Sole???:):)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 1 godzinę temu, Cosworth240 napisał: A tak zupełnie z ciekawości to jak z tego Val di Sole wracasz? Samolotem? Bo jeżeli nie, to chyba cieżko Ci będzie ta straszna Austrie ominąć... P.S. Kompletnie Cię nie znam, ale trudno mi sie oprzeć wrażeniu, ze z naprawdę sympatycznego wątku, który zreszta sam założyłeś i który miło sie czytało (i chwała Ci za to), udało Ci sie w krótkim czasie zrobić wątek, którego czytać sie nie da... szkoda... pewnie jest na wyjeździe zorganizowanym i wraca busem lub autobusem - temu Mu wisi austriacka policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 14 minut temu, wojgoc napisał: pewnie jest na wyjeździe zorganizowanym i wraca busem lub autobusem - temu Mu wisi austriacka policja. Moge respektowac tylko Dzialania zgodne z prawem, I nie mam podstaw aby sie kogokolwiek obawiac, nie mam mandatu..., tylko bezprawny smiec, okreslany prosba o wplate na wskazane konto, ... ciekawe kto wymyslil taka formule wyludzania kasy od naiwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 42 minuty temu, Sariensis napisał: Każdy ma prawo wyrażać własna opinie, ja uważam inaczej, zaczęło sie od obrażania Polaków, ktorzy osmielili sie tlumnie przyjechac w Dolomity. Jeszcze przed watkiem autriackim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wg mńie nikt nie obrażał Polaków czy Włochów wspólnie bawiących się w Val di Sole, tylko wyrażał dezaprobatę co do występujących polskich gwiazd muzycznych - a to jednak nie to samo co Twoje wypowiedzi o Austriakach czy Niemcach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Wg mńie nikt nie obrażał Polaków czy Włochów wspólnie bawiących się w Val di Sole, tylko wyrażał dezaprobatę co do występujących polskich gwiazd muzycznych - a to jednak nie to samo co Twoje wypowiedzi o Austriakach czy Niemcach. Owszem padły obraźliwe określenia pod adresem Polaków w Val di Sole. Czyżby organizator nie zapłacił za artykuł sponsorowany? To ma byc powód to wieszania psów na rodakach? Bo świetnie sie bawili, bo było w Alpach przez kilka dni mega klimatycznie, bo nikt nie zaprosił na to wydarzenie TWSSPJ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 (edytowane) 14 minut temu, Sariensis napisał: Owszem padły obraźliwe określenia pod adresem Polaków w Val di Sole. Mozesz je zacytować, bo mam trudności ze znalezieniem- moze nie umiem dobrze czytać po polsku Znajduje za to wiele słów zyczacych Tobie udanych ślizgów, szusow, słońca i fajnego pobytu. I podziękowań za ładne zdjecia Edytowane 23 Marzec 2018 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Mozesz je zacytować, bo mam trudności ze znalezieniem- moze nie umiem dobrze czytać po polsku[emoji57] Znajduje za to wiele słów zyczacych Tobie udanych ślizgów, szusow, słońca i fajnego pobytu. Moze zacznij od pierwszej strony i zestawienia Val di Sole z jakaś górka w Baltowie, nota bene dość często reklamowana, ktoś obiektywny nawet zasugerował autorowi aby sie przespał , w sumie mógłby nawet zjeść sneekersa :):). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Sariensis napisał: A nawiazujac do tematu posta, to co sądzisz o warunkach w Val di Sole??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Szczerze... Nie jestem w Val di Sole ani nie zamierzam tam jechać w najbliższej przyszłości więc warunki na miejscu mało mnie obchodzą. Nie lubię tej doliny. Najlepsza miejscówka na tym skipassie to Pinzolo. Pozdro Edytowane 23 Marzec 2018 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Przed chwilą, Mitek napisał: Cześć Szczerze... Nie jestem w Val di Sole ani nie zamierzam tam jechać w najbliższej przyszłości więc warunki na miejscu mało mnie obchodzą. Pozdro W takim razie, szczerze co Twoj post wniosl do tematu, po za wrzuta pod adresem autora? Czy obrazanie forumowiczow jest zgodne z regulaminem forum? Wystrczy byc weteranem, aby obrazac I nie dostac za to nawet ostrzezenia od admina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Autorze wyluzuj! Byłeś na fajnym urlopie, wyjeździłeś się na nartach przy lampie, wybawiłeś się z rodakami przy Cleo i Bednarku - po co się tak napinać i szukać zaczepki? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Autorze wyluzuj! [emoji37] Byłeś na fajnym urlopie, wyjeździłeś się na nartach przy lampie, wybawiłeś się z rodakami przy Cleo i Bednarku - po co się tak napinać i szukać zaczepki? [emoji6] Skoro tak wielu mnie tutaj poucza w zakresie prawa, to ja udowadniam, ze Na forum sa rowni i rowniejsi, ktorzy nie bardzo szanuja zadady i Lubia obrazac. W takim razie, po co ten regulamin?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 13 minut temu, Sariensis napisał: Skoro tak wielu mnie tutaj poucza w zakresie prawa, to ja udowadniam, ze Na forum sa rowni i rowniejsi, ktorzy nie bardzo szanuja zadady i Lubia obrazac. W takim razie, po co ten regulamin? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A kto Cie nie szanuje? Kto to Ci równi i równiejsi? W zakresie prawa to akurat wypisujesz niestety same dyrdymały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 A kto Cie nie szanuje? Kto to Ci równi i równiejsi? W zakresie prawa to akurat wypisujesz niestety same dyrdymały. Przecztaj post wyzej, w kosmos moze I bym polecial, ale kosmitom nie jestem I nie zycze sobie takich epitetow pod moim adresem Od Pana weterana forum.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 5 minut temu, Sariensis napisał: Przecztaj post wyzej, w kosmos moze I bym polecial, ale kosmitom nie jestem I nie zycze sobie takich epitetow pod moim adresem Od Pana weterana forum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jaki znak zodiaku jesteś? Skorpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Jaki znak zodiaku jesteś? Skorpion? ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 czego ńie rozumiesz? Pytanie jest z tych prostych, żadnych danych osobowych ńie podajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 czego ńie rozumiesz? Pytanie jest z tych prostych, żadnych danych osobowych ńie podajesz. Wejdz na profil I sobie sprawdzWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi