skasias Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 ❗⛷🏂❗Narciarze i snowboardziści!❗🏂⛷❗Bardzo proszę Was o pomoc i poświęcenie chwili czasu na wypełnienie krótkiej ankiety, która posłuży mi do napisania pracy magisterskiej! (ankieta całkowicie anonimowa). Z góry bardzo dziękuję. Link poniżej!!! https://www.survio.com/survey/d/U1Y4L7T8V0P8B6L1U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Wysłane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skasias Napisano 9 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Poszło. Wg mńie w ankiecie brakuje w pozycji mieszkasz z ..... opcji z rodzina. Widac ankieta układana pod studentów a zapomniano o starszych osobach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 poszło, zauważyłem to samo co kolega wojgoc, do tego w wielu pytaniach przydałaby sie możliwość wielokrotnej odpowiedzi, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acoto Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Ankieta też nie przewiduje przypadku (może dość szczególnego), że narciarz (niezupełnie przypadkiem) mieszka 10 km od miejsc, gdzie jeździ... Nb. to może być albo zwykły przypadek, albo "ciężki przypadek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Wysłane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skasias Napisano 10 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Bardzo wszystkim dziękuję za wypełnienie ankiety i wszelkie cenne uwagi Zapraszam kolejnych narciarzy i snowboardzistów to wypełniania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Zrobione [emoji6]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 10 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Ciekawe pytania,które odnosiły się do ulubionych stacji narciarskich... które wybieramy z sentymentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Melduję wykonanie zadania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 i ode mnie tez poszło Też jestem po TIRze i licencjat pisalam o osrodkach narciarskich w polnocno-wschodzniej Polsce Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skasias Napisano 7 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Dziękuję kolejnym osobą, które wypełniły ankietę :) Zapraszam tych którzy jeszcze tego nie zrobili! Narciarze! Snowboardziści! Do dzieła! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 7 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Poszło, ale osobom, nie osobą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Na pytanie czy mieszka Pan?Pani z - .... - ... - partnerem musiałem wybrać - inne bo żony a chociaż partnerki nie było Pozdro Wiesiek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2018 (edytowane) 😊 mieszkasz z kotem ? Edytowane 8 Czerwiec 2018 przez Jeeb zapomniałem emota 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skasias Napisano 11 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Dziękuję za uwagi i za poświęcony czas na ankietę! Zapraszam dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skasias Napisano 23 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Narciarze i Snowboardziści! Kto jeszcze ma ochotę mi pomóc i wypełnić ankietę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 no zrobiłam,a co mi tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejK Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Również poszło. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi