NORD-SKI Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Cytat Wyjazd narciarski: Spontanicznie w zimowe wakacje? - fajna grupa szuka ... .... nadal miłych kolegów podróżników.Udaje się do Flachau - ponieważ w Flachau zawsze coś się dzieje.Mianowanie 19. - 26.01.2019, Na pozostałych miejscach wciąż jest miejsce w pokoju dwuosobowym (z tobą). I pokój dwuosobowy z WB. Tutaj ty. + Podłoga WC dla każdej kobiety, jako ½ miejsca zajmowane przez inną kobietę.Nasz dom - wyłącznie dla nas - ma doskonałą lokalizację dla windy, a także après-restauracji. Nie jest konieczny autobus dla narciarzy! 270 km tras sprawia, że serca biją szybciej. Również dla początkujących i biegaczy narciarskich / zimowych wędrowców. Jazda własna, ewentualnie w zależności od miejsca zamieszkania Carpooling / Mitfahrgelegenheit możliwy, od 399 € bez karnetu narciarskiego, ze śniadaniem, obiadem, wszystkie napoje bezalkoholowe gratis.W naszej grupie jest również mężczyzna z Warszawy. Mógłbyś mnie o mnie poinformować, jeśli to konieczne, to byłoby dobre na [email protected],Mój e-mail: [email protected], http://nord-ski.de/dokument/Gruppen-Skiurlaub-Flachau19.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi