sstar Posted November 26, 2025 Author Report Share Posted November 26, 2025 Ja i armata… 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 26, 2025 Report Share Posted November 26, 2025 46 minut temu, sstar napisał: Ja i armata… bajka. ile jest naturalnego śniegu, poza trasą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZdolnyŚlązak Posted November 26, 2025 Report Share Posted November 26, 2025 (edited) 3 godziny temu, sstar napisał: Ja i armata… Coś pięknego, CG w listopadzie zasypana🙂 Edited November 26, 2025 by ZdolnyŚlązak 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 26, 2025 Author Report Share Posted November 26, 2025 4 godziny temu, grimson napisał: bajka. ile jest naturalnego śniegu, poza trasą? Ja do lasu nie zaglądałem tam jest już ciemno. Na tą trudniejszą trasę zajrzałem ale nic ciekawego nie zobaczyłem a nart szkoda na taki nie związany śnieg, chyba, że łąka. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted November 29, 2025 Report Share Posted November 29, 2025 (edited) Sezon rozpoczęty🙂 Bieńkula Edited November 29, 2025 by surfing 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 29, 2025 Report Share Posted November 29, 2025 W dniu 26.11.2025 o 12:37, sstar napisał: Ja do lasu nie zaglądałem tam jest już ciemno. Na tą trudniejszą trasę zajrzałem ale nic ciekawego nie zobaczyłem a nart szkoda na taki nie związany śnieg, chyba, że łąka. Pierwsze 300m trasy A to podłoże kamieniste. Szkoda nart, jak nie ma się pewności odnośnie tego, co pod sprzętem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted November 30, 2025 Report Share Posted November 30, 2025 Pilsko 30.11 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekM Posted November 30, 2025 Report Share Posted November 30, 2025 Godzinę temu, christof napisał: Pilsko 30.11 Da się wejść z dołu bez ściągania nart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted November 30, 2025 Report Share Posted November 30, 2025 11 minut temu, WojtekM napisał: Da się wejść z dołu bez ściągania nart? Tak, da się wejsc bez odpinania nart. Zjazd to juz loteria, niby sniegu sporo ale niespodzianki mogą sie trafic. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted December 3, 2025 Report Share Posted December 3, 2025 W Szczyrku codziennie słońce 11 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted December 3, 2025 Report Share Posted December 3, 2025 4 godziny temu, surfing napisał: W Szczyrku codziennie słońce Nieprawda 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted December 3, 2025 Report Share Posted December 3, 2025 Jest słońce 🙂 a na trasie bardzo twardo, bo w nocy mrozi. 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted December 6, 2025 Report Share Posted December 6, 2025 Dzien dobry Skrzyczne 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted December 17, 2025 Report Share Posted December 17, 2025 Zapowiada się dobry dzień w Beskidach na uskuteczniane skiturow 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekM Posted December 17, 2025 Report Share Posted December 17, 2025 4 godziny temu, marcinn napisał: Zapowiada się dobry dzień w Beskidach na uskuteczniane skiturow ale na pewno z dużą liczbą przepinek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 1 Report Share Posted January 1 Dziś taki widok na CG, Psiut dzielnie szedł obok skiturowca. Foto z Efki, potem dwójka podchodziła trasa A: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted January 1 Report Share Posted January 1 54 minuty temu, grimson napisał: Dziś taki widok na CG, Psiut dzielnie szedł obok skiturowca. Foto z Efki, potem dwójka podchodziła trasa A: Niesamowite!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 1 Report Share Posted January 1 2 minuty temu, marionen napisał: Niesamowite!!! Rano jeden mądry trzymał na smyczy psa w typie husky. Problem w tym, że gość jechał Fordem F150 przy głównej drodze w CG, a psiut biegł przy aucie, z lewej strony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 2 Report Share Posted January 2 (edited) Dzień dobry CG. Napadało 30cm i sypie dalej: Edited January 2 by grimson 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 5 Author Report Share Posted January 5 Już za dni kilka... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted January 7 Report Share Posted January 7 9 godzin temu, WojtekM napisał: To w końcu w Szczyrku można na legalu podchodzić? Tak, jest wytyczona trasa dla skiturowców wzdłuż 3 Szczyrk mapa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cysiu Posted January 7 Report Share Posted January 7 Podpowie mi ktoś czy warto jechać do Szklarskiej Poręby na skitury? w Beskidach mało śniegu, a w Karkonoszach podobno obrodziło. Interesuje mnie Szrenica. Jest warunek aby zjechać od Czeskiej Budki do Schroniska Pod Łabskim Szczytem? Jak może wyglądać zjazd czarną trasą nr1 - FIS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 7 Report Share Posted January 7 Godzinę temu, cysiu napisał: Podpowie mi ktoś czy warto jechać do Szklarskiej Poręby na skitury? w Beskidach mało śniegu, a w Karkonoszach podobno obrodziło. Interesuje mnie Szrenica. Jest warunek aby zjechać od Czeskiej Budki do Schroniska Pod Łabskim Szczytem? Jak może wyglądać zjazd czarną trasą nr1 - FIS? @MarioJ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted January 7 Author Report Share Posted January 7 (edited) 2 godziny temu, cysiu napisał: Podpowie mi ktoś czy warto jechać do Szklarskiej Poręby na skitury? w Beskidach mało śniegu, a w Karkonoszach podobno obrodziło. Interesuje mnie Szrenica. Jest warunek aby zjechać od Czeskiej Budki do Schroniska Pod Łabskim Szczytem? Jak może wyglądać zjazd czarną trasą nr1 - FIS? Zjazd może wyglądać słabo bo kosówka. Wg mnie niedostatecznie przykryta. Na ten czas bezpieczne wersje to zjazd po trasie ale nie czarnej fis tylko obok swietecznego kamienia. Popatrz na kamerki sporo widać. Ja jutro wybieram się do BpSnezkou i Modry Duł potem Studicni więc zobaczę jak jest ale do Vyrovki na pewno git. Jest jedna świeża warstwa nieskonsolidowanego śniegu kamienie też mogą być kłopotem. Edited January 7 by sstar 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted January 7 Report Share Posted January 7 (edited) 7 godzin temu, cysiu napisał: Podpowie mi ktoś czy warto jechać do Szklarskiej Poręby na skitury? w Beskidach mało śniegu, a w Karkonoszach podobno obrodziło. Interesuje mnie Szrenica. Jest warunek aby zjechać od Czeskiej Budki do Schroniska Pod Łabskim Szczytem? Jak może wyglądać zjazd czarną trasą nr1 - FIS? Celuj w Karkonosze zachodnie, tam spadło już około 80 cm śniegu. Myślę że kosówki nie są jeszcze w pełni przykryte, ale na pewno coś podziałasz. Myślę że Fisem powinno dać się już zjechać. Znam z relacji kolegów. Ostatnio byłem w Szczyrku z córką. Edited January 7 by MarioJ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts