sstar Posted November 18, 2025 Report Share Posted November 18, 2025 (edited) Zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć. Otwieram narady wodzów starszych i nie tylko. Mala ale Upa. Edited November 18, 2025 by sstar 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 18, 2025 Report Share Posted November 18, 2025 9 minut temu, sstar napisał: Zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć. Otwieram narady wodzów starszych i nie tylko. Mala ale Upa. jest tam po czym zjechać? zielone jeszcze wystaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted November 18, 2025 Report Share Posted November 18, 2025 Kurła ..... narobiłeś smaka na wejście 🍺 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 18, 2025 Author Report Share Posted November 18, 2025 (edited) 9 minut temu, marcinn napisał: Kurła ..... narobiłeś smaka na wejście 🍺 Ważne żeby zejść… niepokonanym. Wasze zdrowie… knedliczki. Zielone Grimson jest ok gorzej czarne i szare. Edited November 18, 2025 by sstar 13 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrik Posted November 18, 2025 Report Share Posted November 18, 2025 3 godziny temu, sstar napisał: Ważne żeby zejść… niepokonanym. Wasze zdrowie… knedliczki. Zielone Grimson jest ok gorzej czarne i szare. Tadziu, to że już zaliczyłeś pierwszy zjazd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 18, 2025 Author Report Share Posted November 18, 2025 (edited) 11 minut temu, gabrik napisał: Tadziu, to że już zaliczyłeś pierwszy zjazd? Ano jak się wejdzie to potem trzeba zjechać;-) śniegi różne jak to zwykle bywa i akompaniament armatek, nawet pozdrowiłem zdejmując kaszkietówkę panów z obsługi na skuterze - odwzajemnili pozdrowienie Edited November 18, 2025 by sstar 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 19, 2025 Author Report Share Posted November 19, 2025 Dziś na wschód od Edenu… 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrik Posted November 19, 2025 Report Share Posted November 19, 2025 A nie powinno być o wschodzie, do Edenu? . A co z tymi Twoimi wszystkimi SL, już sprzedałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 19, 2025 Author Report Share Posted November 19, 2025 Godzinę temu, gabrik napisał: A nie powinno być o wschodzie, do Edenu? . A co z tymi Twoimi wszystkimi SL, już sprzedałeś? Toż to wschód panie. Mam SL fis Rossi i SL sztekle obydwie 165. Chcesz kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 19, 2025 Report Share Posted November 19, 2025 4 godziny temu, sstar napisał: Dziś na wschód od Edenu… Paaanie, ciemno jak w 4 literach na pierwszehj fotce. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 19, 2025 Author Report Share Posted November 19, 2025 29 minut temu, grimson napisał: Paaanie, ciemno jak w 4 literach na pierwszehj fotce. Już jasno… 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 20, 2025 Author Report Share Posted November 20, 2025 Kto rano wstaje… temu zimno i ciemno. 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrik Posted November 20, 2025 Report Share Posted November 20, 2025 18 godzin temu, sstar napisał: Toż to wschód panie. Mam SL fis Rossi i SL sztekle obydwie 165. Chcesz kupić? W temacie "zakup nart" jestem zbanowany 🙂. Muszę walczyć na tym co mam, czyli Scala jako ta komfortowa, na której czuję się jak bym umiał jeździć i N1 RC jako ta, która pokazuje, że jestem w błędzie. Ale jak będziesz zamierzał robić porządki w narciarskim kołczanie, dawaj znać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted November 20, 2025 Report Share Posted November 20, 2025 7 godzin temu, gabrik napisał: W temacie "zakup nart" jestem zbanowany 🙂. Muszę walczyć na tym co mam, czyli Scala jako ta komfortowa, na której czuję się jak bym umiał jeździć i N1 RC jako ta, która pokazuje, że jestem w błędzie. Ale jak będziesz zamierzał robić porządki w narciarskim kołczanie, dawaj znać. moze sie przyda: Ja kupuje ze zjazdowych zawsze biale heady - latwiej stworzyc przekonuajca historie ze to stare. A skiturowe kitram na strchu miedzy rzeczami "przydadza sie szkoda wyrzucac" bo tam nikt nie zaglada. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted November 20, 2025 Report Share Posted November 20, 2025 15 godzin temu, gabrik napisał: W temacie "zakup nart" jestem zbanowany 🙂. Muszę walczyć na tym co mam, czyli Scala jako ta komfortowa, na której czuję się jak bym umiał jeździć i N1 RC jako ta, która pokazuje, że jestem w błędzie. Ale jak będziesz zamierzał robić porządki w narciarskim kołczanie, dawaj znać. @gabrik a zbierasz tylko takie co mają 65mm pod butem ? ostatnio robiłem porządek w piwnicy i sporo wystawiłem - zabrali w trymiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 21, 2025 Author Report Share Posted November 21, 2025 10 godzin temu, christof napisał: moze sie przyda: Ja kupuje ze zjazdowych zawsze biale heady - latwiej stworzyc przekonuajca historie ze to stare. A skiturowe kitram na strchu miedzy rzeczami "przydadza sie szkoda wyrzucac" bo tam nikt nie zaglada. Nieźle. Ja kitram część we Wrocławiu a część w Skierniewicach a w Łodzi gdzie mieszkamy wychodzi na to, ze nie mam nart, elegancko;-) 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrik Posted November 21, 2025 Report Share Posted November 21, 2025 W dniu 20.11.2025 o 22:56, Jeeb napisał: @gabrik a zbierasz tylko takie co mają 65mm pod butem ? ostatnio robiłem porządek w piwnicy i sporo wystawiłem - zabrali w trymiga Teraz, to raczej kusi powoli coś obok trasy, lub na mocno przeoraną, choć ta Scala dobrze sobie radzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 22, 2025 Report Share Posted November 22, 2025 6 godzin temu, gabrik napisał: Teraz, to raczej kusi powoli coś obok trasy, lub na mocno przeoraną, choć ta Scala dobrze sobie radzi. Jeszcze wiele gleb przede mną na duzej prędkości, zanim zamienię narty race na off-piste 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted November 22, 2025 Report Share Posted November 22, 2025 9 godzin temu, gabrik napisał: Teraz, to raczej kusi powoli coś obok trasy, lub na mocno przeoraną, choć ta Scala dobrze sobie radzi. a ile mm Scala ma pod butem ? używasz też do podchodzenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 22, 2025 Author Report Share Posted November 22, 2025 34 minuty temu, Jeeb napisał: a ile mm Scala ma pod butem ? używasz też do podchodzenia? https://www.powder7.com/Kastle-Scala-Skis/for-sale?srsltid=AfmBOoo-Ob0YvgooohUgMUAfMwChovgUi3SgbIUnte8vD8R0VPIBFHVx 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 22, 2025 Author Report Share Posted November 22, 2025 A tymczasem książka wpadła do kolekcji… polecam. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted November 22, 2025 Report Share Posted November 22, 2025 4 godziny temu, sstar napisał: https://www.powder7.com/Kastle-Scala-Skis/for-sale?srsltid=AfmBOoo-Ob0YvgooohUgMUAfMwChovgUi3SgbIUnte8vD8R0VPIBFHVx toż to slalomka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 23, 2025 Author Report Share Posted November 23, 2025 Taki fragment z wyżej wymienionej książki… 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted November 25, 2025 Author Report Share Posted November 25, 2025 Ja i ratrak… 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted November 25, 2025 Report Share Posted November 25, 2025 1 godzinę temu, sstar napisał: Ja i ratrak… CG B-Fis? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts