marcinn Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Udało mi się spełnić zachcianki córeczki tatusia Choć szczerze mówiąc specjalnie nie oponowałem Wyjazd koło godziny 24 w czwartek i rano meldujemy się przy dolnej stacji na lodowcu Stubaier Świetny dzionek,nawet rano dość twardo można było pojechać na krawędzi Śniegu kupa,ludzi mało Teraz na kwaterę do Innsbrucka i jutro ,hmm chyba Tux albo Passo Stelvio 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 7 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2019 Kurcze, że też nie mam jakiegoś spełniacza zachcianek 😢😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Dzień dobry z rana Na dolnej stacji Tuxa chmurowo, zobaczymy jak wyjedziemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Zdecydowanie lepszy dzień narciarski od wczorajszego za nami, dlaczego.. Ano temperatura zrobiła swoje i w większości dnia brak słońca Na dole chmury ,ale na górze b.dobrze i najważniejsze że mały minus Można było nieźle poszaleć ze dwie godzinki na twardym Poczuć się jak w szczycie sezonu zimowego Jutro zdecydowanie Włoska przełęcz,która to powinna już działać z miesiąc ale nadmiar śniegu zrobił swoje Jako jedyna stacja europejska ze stałym sezonem od maja do września Zobaczymy co nas czeka oprócz bankowego słońca włoskiego Ale też i wyżej,co ja bardzo lubię Dojazd niestety przez Szwajcarię bo makaroniarze nie dali radę się odkopać po zimie 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Jesteś na Passo Stelvio Co napisać,UFF 😏 Droga jedyna możliwa od strony Szwajcarskiej troszę mi dała w kość przy mijankach A z pierwszej łapanki nie jestem Ale dla takich widoków warto było się wspinać Teraz 🍺 i nunu bo jutro o 7 startujemy 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2019 Pantofle jak u Julii Mancuso, no i najwyższy stopień podium. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 Oj @marcinn grabisz sobie... 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 7 godzin temu, christof napisał: Oj @marcinn grabisz sobie... 😂 Już nie będę 😁 A było tak Słońce , mróz,sztruks ,stara infrastruktura ośrodka Ogólnie kicha VID_20190609_081023.mp4 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2019 1 godzinę temu, marcinn napisał: Słońce , mróz,sztruks bajecznie nakręciłeś jazde dziecka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Pierwsze słyszę o tej Włoskiej przełęczy Jaki obecnie jest koszt jazdy ? Dużo jest dostępnych tras ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 Cześć Bo niedawno odkryta i nazwana nawet od samochodu: https://autokult.pl/29433,alfa-romeo-stelvio-zdjecia-z-pierwszych-jazd-testowych,all Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 11 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 No jedno wielkie ZAZDRO.... ja się smażę na Korculi i myślę o nartach 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2019 16 minut temu, Chrumcia napisał: No jedno wielkie ZAZDRO.... ja się smażę na Korculi i myślę o nartach Zły wybór 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2019 8 godzin temu, marcinn napisał: Zły wybór 😀 Nie do końca tak uważam, bo uwielbiam to miejsce.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 13 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2019 😂 W dniu 11.06.2019 o 23:08, Chrumcia napisał: smażę na Korculi jeździj na nartach wodnych 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 @marcinn - ciekawe zachcianki ma coreczka😁 - podziękuj Jej, bo przez to mogliśmy przeczytać fajna relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi