JC Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2020 Oj bardzo długi wyszedł mi ten odcinek:). Nie wiem czy wytrzymacie ze mną przez ponad 40 min przed monitorem, ale.. Nie mogłem się powstrzymać przed zmieszczeniem większej niż zwykle ilości przepięknych widoków z tras. A i sam ośrodek jest największy z dotychczas odwiedzonych. Do tego dołożyłem konkurs i krótką wycieczkę po moim "pokoiku" w hotelu. 11 grudnia 2019 roku trafiłem do największego ośrodka narciarskiego położonego w Dolinie Pustertal Kronplatz / Plan de Corones, który czeka na nas narciarzy z doskonale przygotowanym 119 km tras. Dojedziecie tutaj samochodem, ale także pociągiem, o czym opowiadam w filmie. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2020 Vlogi - pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2020 Ale fajnie się ogląda miejsca, w których się jeździło (2013-2015). Na pewno będzie powtórka (chyba w przyszłym roku - wzdłuż doliny Val Pusteria od 3 Zinnen przez Kronplatz po Plose i Jochtal). Trochę zazdroszczę narciarzom, którzy teraz planują swój pierwszy wyjazd w Alpy - po obejrzeniu i wysłuchaniu Twoich Vlogów mają o wiele łatwiej. Ale nie będę marudził - nie uważam za stracony, czas poświęcony kilkanaście lat temu na znalezienie noclegów, "rozpracowanie'' tras w danym ośrodku, czy dojazdu z Polski. Jednocześnie doceniam ile czasu wymaga obróbka materiału (przypuszczam, że kilkadziesiąt minut filmu to kilkanaście, a może kilkadziesiąt godzin pracy). A w marcu (po 8-iu latach przerwy) sprawdzę połączenie Kaprun z lodowcem Kitzsteihorn i Zell am See z Saalbach ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 13 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2020 Super sprawa, fajnie się oglądało właśnie tam mamy jechać to mamy gotowy przewodnik. Nocleg mamy mieć w okolicy Muhlbach i tu pytanie do stałych bywalców jaką trasę polecacie przez Brenner czy Klagenfurt i pytanie o ten expres w dolinie wiem że Jacek mówił że jest darmowy z lepszych hoteli ale ile on kosztuje w kasie i czy są jakieś zniżki przy kupnie superskipas dolom. Pozdrawiam żonka też bo przecież sam bym nie jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi